Professor

Em presentaré una mica a TOTS vosaltres per a que pogueu saber alguna cosa del professor que us ha tocat. Sóc professor des de fa uns quants anys i cada vegada m’agrada més. I com tot.. a mesura que vas fent anys tens més experiència. Cada any intento millorar el que he fet l’any anterior proposant-me nous reptes, ja que així és la forma de millorar i aprendre. Jo aprenc de vosaltres i vosaltres apreneu amb mi.

M’agrada molt la natura, viatjar a diferents països (i si pot ser llunyans millor com Australia, Nova Zelanda, Regne Unit, Cuba, Alemanya, França, Itàlia) i poder parlar amb la gent del país gràcies a l’anglès, per això m’estic treient el 5è de l’EOI. També m’agraden els esports de raqueta i molt. Ara tinc nous hobbies com la bici i el kayak. L’altre passió que tinc són les noves tecnologies, ja que em fa la vida més sencilla i la de professor també.

Estic casat i tinc una nena preciosa de 5 anys, que me l’estimo molt.

Una cosa que m’agrada molt és que quan acabeu el curs o la ESO us enrecordeu de mi o l’assignatura amb un somriure a la cara. Això vol dir que us ho haureu passat molt bé i tindreu bons records de la matèria amb la qual cosa (això és la meva intenció)… segur que haureu après i jo m’ho hauré passat bé i també hauré après amb vosaltres.

Tot això s’aconsegueix amb SACRIFICI, ESFORÇ, GANES PER APRENDRE, MOTIVACIÓ i RESPECTE (companys i professor).. si teniu tot això…. uiiiii anirà perfecte….. però jo encara afegiria alguna cosa més que NO m’agrada. No soporto els xiclets (jo sóc un ràdar humà) i la impuntualitat, com tampoc les poques ganes de no esforçar-se fent activitat

 

 

Deixa un comentari