Informació de benvinguda

Un any més arriben les vacances de Nadal…. Us desitjo que els reis, pare Noël i el caga tió us portin TOT el que heu demanat sempre pensant que hem de demanar amb molta cura per la crisi. A lo que iba….  a més a més en aquestes èpoques tan bones….. vigileu amb els dinars i sopars familiars que no acaben mai. Ahhh i per damunt de tot, durant aquests dies…. feu una mica d’esport… ja que sinó la tornada serà terrible i amb uns quants quilets de més

PD: com que sé que ha anat tan bé la ud de ritme amb les coreografies…. jo he fet els meus “pinitos” 😉 també. Espero que us agradi.

Bon any 2014 i bones festes a tothom

 

 

 

2013 – 14

Un any més comença el curs (2013 – 14). He fet millores i canvis en el bloc. Les més visuals són a la capcelera on hi ha cursos que he fet o projectes on estic inmers relacionats amb l’EF. L’altre al menú principal és la pestanya “PREGUNTA’M”. M’haureu de fer obligatòriament preguntes entrant al bloc i proposant el dubte en un qüestionari,  ja que no contestaré res que no sigui per aquesta via o personal (a classe). Això farà que pugui saber TOTS els dubtes que teniu la majoria d’alumnes relacionats amb la matèria. Així els aniré resolent.

He posat també codis QR per a qui tingui l’aplicació (app QR Droid) en el mòbil i vulgui anar directe, ja sigui a preguntar-me algún dubte o a continguts (apunts) extres del curs que aniré posant si escau, ja que teniu llibre de text.

He posat llocs webs on hi ha informació relacionada amb l’EF i amb les noves tecnologies (Scoop.it) i el TWITTER (el que miro, comento, etc)

 

Espero que tots aquests canvis i amb d’altres facin millorar el concepte de la matèria, la ganes de fer classe i tenir major motivació en aquest curs

 

 

2011 – 12

Aquest bloc ha sigut creat per aprofundir en la matèria d’EF, una assignatura que la tenen una mica deixada de banda, la qual és la més important de totes les assignatures per la relació que té amb elles. A més l’EF, actualment, està tenint una importància primordial a la nostra societat i és hora que la prenguin en serio perquè, en el futur, serà també molt important.

Espero que gràcies a aquest bloc els meus alumnes o d’altres persones puguin millorar i tenir millor autonomia en Educació Física.

A tots ells i als nostres visitants, una cordial benvinguda. Espero que us agradi i que gaudiu amb aquest món meravellós que és l’activitat física.

 

 

Deixa un comentari