1r ESO

Principi de curs amb els de 1r ESO

Feia molts anys que no tenia els de 1r ESO. És agradable veure les ganes que tenen per fer qualsevol cosa, però també com aprenen de ràpid i sobre tot, el canvi de rutines que has de fer perquè la cosa rutlli a la perfecció.

Vaig preguntar que creien ells que era l’EF i ha sortit això. Van sortir bastantes coses, però espero que això augmenti al final de curs. 😉

Què és l'EF?

 Com qualsevol persona que comença curs tens moltes expectatives i vols posar en pràctica moltes coses amb la finalitat de millorar com a professor i que això repercuteixi en l’alumnat.

  • He començat una metodologia nova per a mi i l’estic aplicant a tots els cursos que dóno (1r i 4t ESO), que consisteix en l’aprenentatge cooperatiu que vaig aprendre aquest estiu (la formació si és bona funciona molt bé) fent un curs d’anglès i EF. Porto una setmana i sembla que funciona força bé. Ja aniré comentant.
  • A més a més, faré una ud en anglès (combes), ja que és un dels objectius del centre millorar el nivell d’anglès. Per part meva serà enfortir la seva part oral i la seva confiança.

 

Deixa un comentari