Valoració alumnat 1r Trimestre

Dintre d’aquest enllaç podeu veure el resum de les respostes vostres.

Estic bastant content, primer per la reacció en contra de l’sportfoli (és totalment normal i acceptable, ja que és una activitat novedosa diferent a les que s’havien fet abans), ja que hi ha gent que no li ha agradat, d’altres que ha costat una mica però després s’han posat les piles i ho han entès i d’altres que els ha anat bastant bé.

Des del meu punt de vista les coses noves costen, i els professors nous també, ja que tenen rutines diferents, però una vegada s’han entès (sabent que jo no tinc cap problema per repetir les coses si esteu atents) és molt fàcil i la rutina i dinàmica també.

També he vist que els criteris d’avaluació la major part dels alumnes sabien de què anaven o els hi sonaven una mica. Que he vist que he explicat molt aquesta activitat (sportfoli), ja que un 71% dels alumnes ho creuen així. També que un 71% dels alumnes que gràcies als videotutorials ho han entès millor i he resolt els vostres dubtes. I això és així, ja que els hi doneu una bona nota (8) la major part dels alumnes.

També que davant dels vostres dubtes us els he resolt ràpidament, ja que un 21% em posa una nota de 7 en rapidesa i una 26% en posa un 10 en rapidesa en les respostes.

Crec que en la pregunta sobre afegir una Pàgina de Facebook, estem d’acord (ja ho he fet) que SÍ FUNCIONA.  Crec que va molt bé i esteu millor i més ràpids informats.

D’altre banda em poseu unes notes força bones en quan als continguts, metodologia, correcció sportfolis, rapidesa respostes als vostres dubtes i amb el tracte personal.

Per acabar poso algunes dels “millors” comentaris vostres:

“doncs la veritat es que per ser profe nou, i els profes nous sempre van “a saco” amb els alumnes, tu ets un profe tranquil mai t’enfades, ens tractes be, si no entenem algu ens ho tornes a explicar. En definitiva m’agrades com a profe” GRÀCIES

“Crec que s’hauria de valorar molt l’eforç de cada persona perque no tots som superatletes i fem el que podem lo millor que podem i ens esforçem per treure endevant una asignatura com educació física que ens resulta molt dificil” JA VALORO MOLT L’ESFORÇ

“A mi m’agrada treballar amb aquest professor, pero el que no m’agerada es fer l’sportfoli….”.

“A mi aquest trimestre m’ha faltat l’ esport, normalment a cada trimestre es treballa un esport, en canvi aquestaa vegada nomes ham corregut i fet circuits, i TU vas dir que fariem babninton, ara em comensat els valls, pero aixo ja es del prxim trimestre” JA VAIG COMENTAR QUE EN EL PRIMER FARÍEM AIXÒ, I A PARTIR DEL SEGON COMENÇARÍEM ELS ESPORTS

“Es un bon profesor es que tambe era millor el de l’any passat el ramon vallverdu”. GRÀCIES I ÉS NORMAL QUE PASSI AIXÒ (sempre hi ha comparacions)

“M’agradat molt el 1r trimestre, el contingut i tot el que hem fet. Crec que tot està molt bé, però el tema del sportfoli ara que ja saps com va, va bé, però al principi va ser tot molt liós…..” GRÀCIES

 

M’agradaria acabar dient que per a mi TOTS els qüestionaris de valoració són importants, és a dir que vull que me’ls feu TOTS, ja siguin qüestionaris normals o de valoració o enigmes. Encara que a partir d’aquests (valoració) puc veure problemes que puguin haver-hi dintre de l’assignatura i així resoldre’ls o modificar-los de cara al segon o tercer trimestre. És a dir, vaig modificant o millorant la programació d’aula amb solucions els problemes que puguin haver-hi i, tanmateix, milloro com a professor i VOSALTRES, molt important,  teniu VEU dintre d’aquests qüestionaris o valoracions. APROFITEU-LO

Llavors us demano que quan posi qüestionaris de valoració me’ls feu. 

 

Deixa un comentari