Consells Salut

Aquesta pàgina és una part que ha sigut afegida posteriorment i que m’ha agradat posar-la dintre del meu bloc. La vaig veure en un altre bloc d’un company de feina Rafa Luque i em va agradar.

Aquí posaré temes que crec que són sumament importants relacionats amb l’esport i la salud, és a dir que repercuteixen directament.

8/10/2013 Què passa amb les agulletes que tenim? Per què surten? Com les podem evitar?

Us passo un article molt bo d’un company d’EF anomenat Santi Querol que parla sobre les agulletes

 

Com sabem si les bambes s’han de “jubilar” i comprar-ne unes altres?

És molt important tenir unes bambes en condicions, ja que ne cas contrari podem tenir certs problemes innecesaris allargant la vida de les sabates esportives. En aquest article et dóna les pautes per poder saber QUAN hem de canviar aquestes per unes altres.

 

Quin tipus de bambes (sabatilles esportives) ens hem de comprar per fer esport?

Primer hem de saber com caminem (si som pronadors o supinadors), és a dir, com posem el peu al tocar al terra.

Segon, quin tipus d’esport volem fer, ja que depenent del tipus d’esport seran més valides unes que unes altres (Ex: no és el mateix tenir sabates de tenis que sabates per fer running)

Aquí us deixo un article sobre com caminem i un flash bastant bons

 

Com ens hem de tallar les ungles?

Amb els anys que porto fent classes, l’últim any va ser un desastre amb aquest tema, ja que cada trimestre hi havia alumnes que o podien fer classe per tenir aquest tipus de problemàtica, fins i tot, van haver-hi d’operar-se.

Us faig memòria que les ungles de les mans es tallen redondejades però les dels peus rectes per evitar els temibles “uñeros“. Us deixo un article bastant bo que comenta aquesta problemàtica

Deixa un comentari