Els alumnes de l’EHTB al Fòrum Gastronòmic ’09

   Complint amb la cita bianual amb el Fòrum Gastronòmic de Girona,  un grup d’alumnes i professors d’hoteleria i d’indústries alimèntaries van visitar ahir dimarts les instal.lacions d’aquesta mostra gastronòmica a l’auditori de la capital gironina. Des de les déu del matí fins a les cinc de la tarda els alumnes van poder gaudir de diferents propostes educatives com per exemple, tota una sèrie de xerrades a la Sala Simfònica de l’Auditori, on van destacar Quique Dacosta i Josep Pàmies cuinant de bon matí amb Stevia Rebaudiana i Josean M.  Alija del restaurant Guggenheim de Bilbao, cuinant productes autòctons de Bizakaia amb la col.laboració de Slow Food. A més d’això, relacionat directament amb la cuina, l’alumnat va poder gaudir de moltes altres activitats relacionades amb el món del vi com xerrades de Josep Roca, Javier de las Muelas…etc. Sense oblidar-nos de tots els stands dels expositors presents, des de llibres gastronòmics, fins a cellers,  passant per tot tipus de producte artesà i gourmet.  Al igual que d’altres visites semblants que es realitzen al llarg del curs, aquesta és una gran oportunitat perquè els alumnes s’apropin a la realitat gastronòmica del país i les seves possibilitats de futur. De la mateixa manera també pel professorat és una ocasió excel.lent  per conèixer de primera mà nous productes i tendències i així enriquir la seva tasca docent.

 imgp1629comp.JPG

 Alumnes a l’accès al recinte del Fòrum

 imgp1642-comp.JPG

Demostració de cuina a la Sala Simfònica

 

Si voleu més informació sobre aquest event visiteu:

http://www.forumgastronomic.com

JJSA

One thought on “Els alumnes de l’EHTB al Fòrum Gastronòmic ’09

  1. Martí

    Realment increïble el fòrum d’aquest any. Hi he estat 3 dies i no he tingut temps d’aborrir-me!

    Si algú vol llegir resums d’algunes ponències que miri pel meu bloc que encara n’estem pujant!

    salut!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *