Llengües estrangeres

Les dues llengües estrangeres que s’imparteixen a l’Institut són l’anglès i el francès.Cada any un alumne de l’Institut s’ha presentat als premis Orator, premis d’Oratòria convocats pel Departament d’Educació, i s’ha guanyat el primer premi diversos anys seguits. Vegeu a aquest enllaç un comentari descriptiu sobre aquest premis.

mon llengues


					

7 thoughts on “Llengües estrangeres

 1. Carlos de Marcos

  Incredibly the first to leave a comment here!

  So ladies and gentlemen, take rid of your shame and share your knowledge with us all, there are many things to learn out there and so much time being spent in worthless activities.
  Your shenanigans and daily happenings are always welcome but remember, you’re only allowed to use either english or french!
  Not so many rules or steps to be aware of if you compare it with the registering process.

 2. Eulàlia Petit

  Carlos de Marcos (d’Agències de Viatges tarda?),

  He vist els teus tres comentaris al blog. Tens raó que és una mica complicat el sistema de participació de l’alumnat, però el sistema ve predeterminat per blocs.xtec que és el sistema que proposa el Departament d’Educació per fer blocs als Instituts. Crec que a la tutoria es podria fer que TOTS els alumnes s’inscriguessin a l’edu 365 (hi ha un post on s’explica amb tot de detall), imprimissin el full, l’enviessin i TOTS rebrien una contrasenya, amb la qual des de l’administració del bloc se’ls podria posar com a autors al blog i podrien escriure sense més preliminars. Enfi, que acabem de començar i potser l’any que ve es pot fer ja el primer dia de tutoria…

  Sobre la “falta absoluta de contenido actualizado”: no et creguis que anem a raó d’un sol post per any, sinó que al iniciar el blog hem posat alguns articles de les revistes anuals en paper que es feien a l’Institut (n’hem triat un de cada número) i els hem datat amb la data real en què van ser escrits.

  Una última cosa: : el dibuix retallat que apareix a l’encapçalament NO és de Gargallo, és sobre l’escultura de Gargallo que tenim davant l’Institut (mira a INFO on ho explico). Per cert, no sabia que Gargallo fos aragonès.

 3. epetit Post author

  Passo el teu comentari a la pàgina principal. VAL LA PENA!
  Eulàlia

 4. pere

  He aprovat cicles i vull estudiar turisme”comercilització….” com està aquest
  IES.
  Canya,seriós, profes… etc.Visc a Sabadell, com s´hi arriba… i ha algú de Sbd?

  gràcies-

 5. Petit

  Pere,
  està molt bé, és una passada, i sempre hi ha algú de Sabadell…
  Ja s’han acabat les preinscripcions però espero que t’hagis animat a inscriure’t.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *