Sergi Vela, professor de pastisseria de l’escola va guanyar dissabte passat a Madrid el World Chocolate Masters, un dels concursos amb més prestigi en el mon de la pastisseria i el treball de la xocolata. El Sergi va competir amb una selecció dels millors pastissers espanyols en aquesta fase prèvia a la gran final que es celebrara l’any vinent a Paris. La gran final mundial dels mestres xocolaters es durà a terme els dies 14, 15 i 16 d’octubre coincidint amb el Salon du Chocolat, i es tracta d’un autèntic campionat del món de la pastisseria…. Serà el nostre company Sergi el nou World Chocolate Master? Des de l’escola desitgem que així sigui i li enviem tot el nostre suport i ànim amb el nou repte (aviat començarem a preparar les senyeres i les pancartes per Paris) . Moltes felicitats Sergi, estem molt orgullosos de tu!!
L’alta costura és el tema de la competició d’aquest any
Més informació sobre aquest concurs a: www.worldchocolatemasters.com (font de les fotografies d’aquest article)
JJSA
Hola!
En el bloc chocolatisimo.es, han penjat fotografies del concurs, tant dels participants, les seves creacions i l’entrega de premis . Aquí teniu l’enllaç directe amb les imatges
http://www.flickr.com/photos/chocolatisimo_com/collections/72157611017563830/
Martí
http://www.apuntsdecuina.com/
When you’re in the corner and have got no money to move out from that, you would need to take the home loans. Because it should aid you for sure. I get sba loan every year and feel myself great just because of that.