Sergi Vela campió d’Espanya al World Chocolate Masters

n-842-photo.jpg   Sergi Vela, professor de pastisseria de l’escola va guanyar dissabte passat  a Madrid el World Chocolate Masters, un dels concursos amb més prestigi en el mon de la pastisseria i el treball de la xocolata. El Sergi va competir  amb una selecció dels millors pastissers espanyols en aquesta  fase prèvia a la gran final que es celebrara l’any vinent a Paris. La gran final mundial dels mestres xocolaters es durà a terme els dies 14, 15 i 16 d’octubre coincidint amb  el Salon du Chocolat, i es tracta d’un autèntic campionat del món de la pastisseria…. Serà el nostre company Sergi el nou World Chocolate Master? Des de l’escola desitgem que així sigui i li enviem tot el nostre suport i ànim amb el nou repte (aviat començarem  a preparar les senyeres i les pancartes per Paris) . Moltes felicitats  Sergi, estem molt orgullosos de tu!!

world-chocolate-masters.jpg

L’alta costura és el tema de la competició d’aquest any

 

Més informació sobre aquest concurs a: www.worldchocolatemasters.com (font de les fotografies d’aquest article)


JJSA

2 thoughts on “Sergi Vela campió d’Espanya al World Chocolate Masters

  1. LucindaHolden27

    When you’re in the corner and have got no money to move out from that, you would need to take the home loans. Because it should aid you for sure. I get sba loan every year and feel myself great just because of that.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *