El món dels contes

Els contes són uns dels recursos més rics per acompanyar i enriquir el món dels nostres infants. A través d’ells, transmetem un munt de valors i ajudem als nens i les nenes a adquirir diferents d’habilitats com la capacitat d’escoltar, de parar atenció, de desenvolupar la imaginació i la creativitat… Des de la llar, els oferim models amb els quals els infants s’identifiquen, per això és important explicar històries des de les quals es transmetin valors d’igualtat i coeducadors, on els nens i les nenes aprenguin a sentir que tenen les mateixes capacitats i les mateixes oportunitats.
A més a més, esdevenen un bon recurs per la gestió de les emocions: la ràbia, la por, la tristor, l’alegria… tant a flor de pell en aquestes edats!

Per tot això, durant aquest mes, els contes i les històries seran les grans protagonistes. Rebrem la visita de la Conta- contes de la Biblioteca la qual ens deixarà amb la boca ben oberta amb les històries que ens portarà. Anirem a la Biblioteca amb els infants dels grups d’I2 on descobrirem un espai ple de llibres on poder deixar volar la imaginació. Gaudirem de la maleta viatgera de la Biblioteca la qual anirà entrant en les diferents estances on descobrirem les sorpreses que té dins. I també continuarem compartint amb vosaltres les nostres maletes de contes viatgers que, per cert, està sent preciós poder llegir la vostra experiència plasmada en les llibretes viatgeres. Pròximament, us les compartirem perquè pugueu veure el resultat!

Quin mes més màgic ens espera!
Estem desitjant explicar-vos! 😉

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *