Pinzellades d’informació bàsica

Benvinguts i benvingudes al bloc de la Llar La Baldufa. En el nostre bloc trobareu informació de les activitats que anem desenvolupant, així com informació de caire general de les llars d’infants públiques municipals  de l’Ajuntament de Barberà del Vallès.


La Llar la Baldufa treballa de manera coordinada i en xarxa amb les altres llars d’infants Públiques Municipals de Barberà i també amb escoles i entitats del municipi.

A continuació us deixem algunes pinzellades d’informació bàsica de la Llar:

  • Nivell educatiu: Primer cicle d’educació infantil.
  • Capacitat de la llar: La llar té capacitat per a 74 infants repartits en 5 estances segons l’any de naixement.Acollim infants a partir dels 4 mesos d’edat fins als tres anys.
  • Estances per edats: . Disposem de cinc estances: Una per un màxim de 8 nadons, dues per infants de 1 a 2 anys amb una capacitat màxima de 13 criatures i dues més per infants de 2 a 3 anys amb una capacitat màxima de 20 infants per estança.

Si voleu conèixer més informació sobre els nostres espais i les estances us convidem a consultar l’apartat de portes obertes des del qual podreu accedir a més informació sobre la llar.