PORTES OBERTES VIRTUALS

Les PORTES OBERTES  pel curs 2021/2022 es realitzaran de forma virtual.

Clicant a la pestanya superior anomenada PORTES OBERTES, PREINSCRIPCIÓ I MATRÍCULA trobareu la informació relacionada amb els processos de preinscripció, matrícula, quotes, etc i, clicant a  les pestanyes superiors d’aquesta pàgina, trobareu tot allò que vulgueu conèixer de la llar: els horaris, els serveis com el d’acollida i càtering, el projecte educatiu del centre, els nostres projectes de llar, l’equip, etc .

Hem programat dues xerrades informatives telemàtiques, des de les quals us resoldrem els dubtes que us puguin haver sorgit.

· La Baldufa: El dilluns 12/04/21 a les 17,30h clicant a XERRADA INFORMATIVA BALDUFA o copiant al vostre cercador:

https://zoom.us/j/99148639985?pwd=dEozOTFuOUpOZVRrOGsrQXJ6SDZqQT09

 

· La Baldufa: el dimecres 21/04/21 a les 17,30h clicant a XERRADA INFORMATIVA BALDUFA o copiant al vostre cercador:

https://zoom.us/j/93691148068?pwd=cE5nbGZTZEZ1UnJpQnE4TjE1TUFUUT09

COMPTE!! Per cada xerrrada l’enllaç és diferent!!

 

 Us adjuntem també el  LLIBRET INFORMATIU CURS 2021/2022

Us convidem també a visualitzar el vídeo de les PORTES OBERTES VIRTUALS DE BALDUFA.

 

Cada llar us ofereix dues dates diferents perquè pugueu connectar-vos en la data que millor us vagi. A continuació us indiquem el calendari de les xerrades informatives virtuals de les altres llars  d’infants públiques municipals de Barberà del Vallès perquè pugueu connectar-vos a totes les que us interessin:

· Xerinola: El 12/04/21 a les 15,15h i el 20/04/21 a les 17,30h.
· La Blava: El 14/04/21  i  el 27/04/21 a les 17,30h.
· El Bosquet: El 15/04/21  i el 29/04/21 a les 17,30h.
· La Rondalla: El 19/04/21 i el 26/04/21 a les 17,30h.
· Rodona: El 19/04/21 a les 15,15h i el 22/04/21 a les 17,30h.

Els enllaços per accedir-hi els trobareu als blocs de cada llar!
 

Per qualsevol qüestió, no dubteu en contactar amb nosaltres!

Telf: 93 718 68 55

Correu electrònic: a8070386@xtec.cat o eeilabaldufa@bdv.cat

Us hi esperem!

A la página web de l’Ajuntament també trobareu informació sobre les preinscripcions i matrícules.

 

L’aniversari de la Llar

Com bé sabeu, durant el mes de març la llar la Baldufa fa anys i cada curs ens alegra poder celebrar-ho amb els infants.

És per això que, durant tot aquest mes, hem estat fent diferents propostes educatives relacionades amb “La Baldufa” i celebracions diverses d’entre les quals volem mostrar-vos una de les més motivadores, les actuacions de teatre!

Els infants han pogut gaudir d’una actuació ben entretinguda la qual finalitzava amb un pastís de fruites d’aniversari!! Com han gaudit tastant-lo i celebrant que la llar té un any més amb la companyia dels seus companys i companyes del grup-estança.

I, amb aquestes celebracions, tanquem un trimestre on hem viscut moments diversos i especials. Desitgem que gaudiu d’aquests dies de vacances!

Ens retrobem a l’abril!!!

Equip la Baldufa

La llar La Baldufa s’adhereix al pacte Local per la Coeducació

El projecte coeducador es va iniciar a totes les llars d’Infants Públiques Municipals de Barberà del Vallès l’any 2010 amb l’objectiu de convertir-les en coeducadores. Des de llavors, la llar d’Infants la Baldufa ha estat treballant en la coeducació sent un eix principal en el nostre projecte de llar amb la intenció de millorar la qualitat de vida de les persones.

La coeducació es basa en el principi bàsic del dret a la igualtat d’oportunitats, independentment de l’origen, gènere, creença o qualsevol altra condició o circumstància social o personal.

I ara tenim el plaer d’anunciar-vos que, en el consell escolar del passat 4 de març de 2021, es va aprovar l’adhesió de la Llar d’infants la Baldufa al Pacte Local per la Coeducació com a entitat participant.

Si voleu saber-ne més, us convidem a consultar en els nostres programes educatius, el Programa de coeducació.

També podeu llegir l’article que vam elaborar sobre “La coeducació” on podreu veure com ho fem.

Desitgem que us alegri tant com a nosaltres i que us animeu a voler saber més!

COEDUQUEM!

 

 

El rei Carnestoltes

Arriba el mes més boig de l’any en el qual les disfresses i les pintures són les grans protagonistes i ja tenim aquí el nostre estimat rei carnestoltes el qual ens ha portat un munt de disfresses per omplir les estances de colors, creativitat, il·lusions i molta imaginació.

Aviat farà un any que vivim aquesta situació tan diferent a la que tothom ens hem hagut d’adaptar i readaptar una i una altra vegada i en la que més que mai, hem d’agrair els esforços, implicació i vocació de tot el personal sanitari el qual, des del minut zero no han deixat de lluitar per la salut de totes les persones. És per aquest motiu que, des de la llar, volem fer-los un petit homenatge fent que el nostre carnaval porti com a temàtica la Salut per dedicar-lo a tots i totes aquestes grans professionals.

 

Que comenci la gresca!!

Iniciem el segon trimestre!!

Engeguem el segon trimestre amb energia, força i un munt de propostes i projectes per encetar d’entre els quals hi ha dos grans protagonistes, el del Créixer entre plantes i el Treneco dels que sentireu a parlar al llarg d’aquests mesos.

A més a més, anirem descobrint tot allò que ens aporta l’hivern, estació que ens fa experimentar amb el fred, la pluja, la roba més gruixuda…

Durant aquests mesos, els infants observaran i experimentaran els canvis i característiques d’aquesta estació i des de les estances se’ls acompanyarà en l’aprenentatge a partir de propostes educatives com els racons de l’hivern amb objectes típics com: bufandes, gorros, imatges…
I un munt de moments i vivències noves que compartirem amb els infants!
Esteu preparats i preparades per anar descobrint-ho??

Per consultar les propostes educatives de cada grup dirigir-vos als apartats d’ús exclusiu de les estances.

Comencem!!!

Bones festes famílies!

Estimades famílies,
Gairebé sense adonar-nos hem arribat al final del primer trimestre i volem agrair-vos la vostra implicació i confiança en l’equip de Baldufa. Tot i les dificultats i restriccions d’aquest any, sentir-vos a prop i tenir el vostre suport ens ha donat forces per tirar endavant amb ganes i il·lusió aquest curs tan especial.

Els infants ens han regalat un munt de moments únics i vivències que hem volgut compartir amb vosaltres a través del bloc. Desitgem que, d’alguna manera,  vosaltres també ens hàgiu sentit a prop i que hàgiu pogut gaudir en veure les imatges i escrits que amb molt afecte hem elaborat.

Moltes gràcies per la vostra estima.


L’equip de Baldufa us desitgem que passeu unes molt bones festes i tingueu una bona entrada d’any!

En retrobem l’11 de gener!!

Cuideu-vos molt i gaudiu (L)

La gran festa de Nadal

Avui ha estat un dia per celebrar. Celebrem somriures, , poder continuar veient carones d’il·lució i emoció i poder seguir gaudint de la nostra feina.

I no podíem fer-ho d’una altra manera que cantant i ballant!

Ha estat un dia molt engrescant i el volem compartir amb tots vosaltres. Desitgem que pugueu viure aquestes sensacions tan dolces a través de les imatges que us mostrem!

Visca la festa!!

El tió

Ha arribat el nostre estimat tió a la llar que amb la seva cançó i joia ens omple d’emoció i il·lusió.


“Caga tió,
tió de Nadal,
No caguis arengades
que són molt salades
Caga torrons
que són més bons!”

Durant aquests dies el tindrem cura d’ell i l’alimentarem….Quina sorpresa ens esperarà!??

L’arribada del Nadal a la Baldufa

Els carrers comencen a estar plens de llums de colors tot indicant-nos que ha arribat el Nadal! Durant els últims dies de l’any tindrem concerts, l’arribada del tió i un munt d’emocions i sensacions que ens omplen d’alegria i il·lusió

La llar se’ns omple de cançons i bons desitjos per aquest curs tan especial!


“M’agrada el Nadal, faig petons i regals
Els carrers i els balcons, plens de llums i colors
M’agrada el Nadal, un pessebre com cal
Pastorets i torrons i cançons vora el foc
Quan miro la nit veig el vidre entelat
Escric amb el dit Bon Nadal i un desig”

                                                                (Dàmaris Gelabert)

 

 

 

 La setmana de la música

Aquesta és la tercera edició de la setmana de la Música a la llar i, tot i les particularitats d’aquest curs, ha estat molt emocionant!!

Mireu com hem gaudit! Hem fet danses, tocat diferents instruments, escoltat contes musicals, cantat cançons i fet un munt de propostes relacionades amb la música.

Us compartim aquestes imatges d’alguns dels moments viscuts i…. si voleu saber com ha anat en el grup del vostre fill/a, consulteu els articles que pròximament trobareu publicats als apartats de cada estança!

Viva la setmana de la Música!!!