Ja ha arribat la Tardor!

Ja estem a la tardor, època de passejades per la muntanya i en la que els carrers comencen a omplir-se de fulles seques. També és l’època que apareix un dels personatges més característics de la llar, la Castanyera. Quantes emociones i vivències ens esperen!

Preparats i preparades per viure-les??? Som-hi!

La tardor que jo conec
Té gust de raïm i cep,
D’olivera i pluja fina,
De bolets amb julivert.
La tardor que jo conec.
La tardor que jo conec
Les petjades fan crec-crec,
Botes d’aigua i un paraigua
I el vent que s’enduu barrets.
La tardor que jo conec.
La tardor que jo conec
Porta figues i fruits secs,
Mandarines i magranes
I el primer dia de fred.
La tardor que jo conec.
Damaris Gelabert

 

Iniciem el curs 2021/2022

Benvolgudes famílies!

Comencem un nou curs que de ben segur ens farà compartir experiències i moments que ens faran aprendre i continuar creixent al vostre costat.
Estem desitjant acompanyar-vos en l’emocionant camí de la criança dels infants i veure’ls desenvolupar-se i aprendre dia a dia.


Com ja sabeu, la pandèmia ens ha fet adaptar-nos a formes noves de fer i funcionar en les quals la seguretat i salut de tothom és la nostra prioritat. És per això que, el passat 9 de setembre, vam presentar i aprovar pel consell escolar, el PLA D’OBERTURA LA BALDUFA 2021/2022. En aquest trobareu descrita la forma de funcionar de la llar adaptant-se a les mesures preventives actuals i on s’especifica quines són les mesures i protocols que s’ aplicaran durant el curs 2021/2022.
No dubteu en consultar-nos tot allò que necessiteu.

US ESPEREM!!!

FINS DILLUNS FAMÍLIES!

L’equip de Baldufa us desitja molt bon estiu!

Avui finalitza un curs ben diferent que ens ha portat nous aprenentatges, vivències i tot un món d’experiències!


I per celebrar-lo, els grups han gaudit d’una festa plena de sorpreses!! Primerament han gaudit d’una representació teatral amb una sirena i tot!!! Després han balla, rigut i tastat un pica-pica en companyia dels seus companys i companyes!Gràcies a tothom per fer d’aquest curs tan especial, un any inoblidable.
Desitgem que passeu un molt bon estiu!!

Equip la Baldufa

Arriba l’estiu!

Arriba la calor i l’espai exterior guanya més vida. El nostre jardí floreix omplint-se de diferents tonalitats i aromes. Els arbres i les plantes dia a dia tenen més fulles i flors de tots colors tot anunciant-nos que estem arribant al tram final del curs. Que ràpid ha passat!

Però encara ens quedem molts moments per compartir d’aquí al final i és que aquest període ve ple d’emocions: s’inicia la jornada intensiva, comencem a fer jocs d’aigua, ens acomiadem dels infants que marxen de la llar i farem la festa de fi de curs!

Que gaudiu de l’estiu!

Cuidem del Planeta!

A La Baldufa som conscients de la importància que té l’adquisició de les tres R (reduir, reutilitzar i reciclar) des de ben petits i, des de fa anys, desenvolupem un projecte de Sostenibilitat i cura del medi des del qual volem anar fomentant hàbits de cura del nostre planeta donant importància a la sostenibilitat en benefici a tothom.

Fent petites accions, que integrem de forma natural en el nostre dia a dia, anem desenvolupant en els infants hàbits,  rutines i valors sostenibles des de les quals van creixent.  

Mireu amb quin orgull s’impliquen en la cura del medi! Visca el Treneco!

Monogràfic de contes

Durant el mes de maig, estem fent un monogràfic de contes amb l’objectiu de posar en valor la coeducació. A través de les històries, els infants reflexionen, aprenent valors, expressen i experimenten emocions, etc i van creixent com a persones i societat.

A més a més, hem tingut la gran sort de comptar amb la M. Jesús, la conte-contes de la Biblioteca la qual ens ha portat uns llibres amb unes històries que ens han deixat amb la boca oberta.


Visca els contes i les històries que emocionen i ens fan créixer!

Projecte Créixer entre plantes

Ens alegrem un curs més de compartir amb vosaltres l’experiència d’haver participat en el projecte Créixer entre Plantes. Aquest és un projecte on l’alumnat del PFI d’auxiliar de vivers i jardins del centre Fundació Barberà Promoció Interactua ajuda i ensenya als infants de la llar com creixen les plantes, com es cuiden i quines característiques tenen i ens cuiden i aporten idees pels patis i jardins. Paral·lelament, l’alumnat de l’Institut Bitàcola observa, participa i recull les accions amb la finalitat d’informar a la ciutadania.

Aquest curs, a causa de les mesures preventives per la pandèmia, no hem pogut interactuar amb els i les adolescents de forma directa, però tot i això, hem pogut gaudir de forma indirecta de les intervencions d’uns i altres i volem explicar-vos les grans tasques que s’han realitzat:

– Ens han cuidat els jardins i ens han fet jardineres noves!

– Ens han construït dos sorrals meravellosos!!

– Una tarima amb rampes per afavorir la psicomotricitat dels infants!

– Ens han arreglat el circuit de canonades del pati de les motos per poder fer jocs d’aigua i/o sorra.

– Ens han muntat una taula de pícnic!

– I ens han transmès tota la seva estima aportant-nos tot això que us hem comentat arran de reflexionar sobre què podien fer-nos que fos beneficiós pels infants de la llar.

Tanmateix, aquests els han mostrat tots els seus encerts gaudint de valent amb tot allò nou que han anat trobant als seus jardins.

Finalitzat el projecte només ens queda donar-vos les gràcies per tot! Ha estat un plaer poder participar! Us esperem amb il·lusió en pròximes edicions!

Sant Jordi

Hem gaudit de la llegenda de Sant Jordi i de l’ actuació teatral que han fet les educadores!

Sant Jordi arriba com un cavaller
Amb la seva llança travessa el carrer
Ja veu la princesa que el drac vol menjar
Si no es dóna pressa, ella morirà
Li clava la llança, cau escalabrat
La pobra princesa, visca, s’ha salvat
La rosa creixia; sant Jordi l’ha agafat
I ara a la princesa ja li ha regalat
Feliç Sant Jordi a tothom!!

Iniciem el tercer trimestre

Gairebé sense adonar-nos, hem arribat al tercer trimestre, un trimestre on la llar s’omple de llum, colors, olors i flors anunciant-nos que ja tenim aquí la primavera. 

A més a més, arriba Sant Jordi acompanyat d’un munt de contes que ompliran la llar d’històries meravelloses.

Serà un trimestre ben alegre i entretingut! Quines ganes de descobrir-lo! Comencem!!

 

PORTES OBERTES VIRTUALS

Les PORTES OBERTES  pel curs 2021/2022 es realitzaran de forma virtual.

Clicant a la pestanya superior anomenada PORTES OBERTES, PREINSCRIPCIÓ I MATRÍCULA trobareu la informació relacionada amb els processos de preinscripció, matrícula, quotes, etc i, clicant a  les pestanyes superiors d’aquesta pàgina, trobareu tot allò que vulgueu conèixer de la llar: els horaris, els serveis com el d’acollida i càtering, el projecte educatiu del centre, els nostres projectes de llar, l’equip, etc .

Hem programat dues xerrades informatives telemàtiques, des de les quals us resoldrem els dubtes que us puguin haver sorgit.

· La Baldufa: El dilluns 12/04/21 a les 17,30h.

· La Baldufa: el dimecres 21/04/21 a les 17,30h.

 Us adjuntem també el  LLIBRET INFORMATIU CURS 2021/2022

Us convidem també a visualitzar el vídeo de les PORTES OBERTES VIRTUALS DE BALDUFA.

 

Cada llar us ofereix dues dates diferents perquè pugueu connectar-vos en la data que millor us vagi. A continuació us indiquem el calendari de les xerrades informatives virtuals de les altres llars  d’infants públiques municipals de Barberà del Vallès perquè pugueu connectar-vos a totes les que us interessin:

· Xerinola: El 12/04/21 a les 15,15h i el 20/04/21 a les 17,30h.
· La Blava: El 14/04/21  i  el 27/04/21 a les 17,30h.
· El Bosquet: El 15/04/21  i el 29/04/21 a les 17,30h.
· La Rondalla: El 19/04/21 i el 26/04/21 a les 17,30h.
· Rodona: El 19/04/21 a les 15,15h i el 22/04/21 a les 17,30h.

Els enllaços per accedir-hi els trobareu als blocs de cada llar!
 

Per qualsevol qüestió, no dubteu en contactar amb nosaltres!

Telf: 93 729 84 18

Correu electrònic: a8070386@xtec.cat o eeilabaldufa@bdv.cat

Us hi esperem!

A la página web de l’Ajuntament també trobareu informació sobre les preinscripcions i matrícules.

ATENCIÓ FAMÍLIES: JA PODEU CONSULTAR les dades per a la realització de les PREINSCRIPCIONS I MATRÍCULES pel curs 2021/2022 a l’apartat Admissió, preinscripció i matrícula.