Inici del tercer trimestre

Encetem el tercer trimestre amb una visita molt especial, els infants dels grups d’I3 de l’escola Can Llobet! Algunes cares ja ens eren conegudes perquè venien a la llar el curs passat però que grans s’han fet i quantes coses ens han explicat!

Hem compartit una estona de joc a les nostres estances, ens hem explicat cosetes, hem gaudit d’un conte, hem esmorzat conjuntament i hem jugat al nostre jardí.
D’aquí uns mesos, abans d’acabar el curs, els nostres grups d’I2 aniran a visitar l’escola dels grans de Can Llobet per veure com és, que ens expliquin que fan i compartir de nou una bona estona amb aquests infants tan macos que hem conegut!
Quina experiència més gratificant!
Teniu ganes de saber-ne més oi? Aquest tercer trimestre serà la bomba!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *