El rei Carnestoltes

Arriba el mes més boig de l’any en el qual les disfresses i les pintures són les grans protagonistes i ja tenim aquí el nostre estimat rei carnestoltes el qual ens ha portat un munt de disfresses per omplir les estances de colors, creativitat, il·lusions i molta imaginació.

Aviat farà un any que vivim aquesta situació tan diferent a la que tothom ens hem hagut d’adaptar i readaptar una i una altra vegada i en la que més que mai, hem d’agrair els esforços, implicació i vocació de tot el personal sanitari el qual, des del minut zero no han deixat de lluitar per la salut de totes les persones. És per aquest motiu que, des de la llar, volem fer-los un petit homenatge fent que el nostre carnaval porti com a temàtica la Salut per dedicar-lo a tots i totes aquestes grans professionals.

 

Que comenci la gresca!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *