Bones festes famílies!

Estimades famílies,
Gairebé sense adonar-nos hem arribat al final del primer trimestre i volem agrair-vos la vostra implicació i confiança en l’equip de Baldufa. Tot i les dificultats i restriccions d’aquest any, sentir-vos a prop i tenir el vostre suport ens ha donat forces per tirar endavant amb ganes i il·lusió aquest curs tan especial.

Els infants ens han regalat un munt de moments únics i vivències que hem volgut compartir amb vosaltres a través del bloc. Desitgem que, d’alguna manera,  vosaltres també ens hàgiu sentit a prop i que hàgiu pogut gaudir en veure les imatges i escrits que amb molt afecte hem elaborat.

Moltes gràcies per la vostra estima.


L’equip de Baldufa us desitgem que passeu unes molt bones festes i tingueu una bona entrada d’any!

En retrobem l’11 de gener!!

Cuideu-vos molt i gaudiu (L)

Un comentari a “Bones festes famílies!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *