Publicacions d’articles i fotografies de les estances

Famílies, ja hi han publicats els primers articles i fotografies de les diferents estances des d’on volem compartir amb totes i tots vosaltres vivències, moments i experiències viscudes amb els infants.

Recordeu que per accedir-hi heu de clicar sobre el nom del vostre grup i posar la contrasenya que us vam facilitar.

Veureu que hi han dos apartats diferents: 

  • Per una banda teniu la publicació dels diferents articles des d’on us redactem amb paraules i imatges d’allò viscut.
  • D’altra banda teniu els apartats a la part superior on diu: 1er TRIMESTRE, 2n TRIMESTRE i 3r TRIMESTRE on trobareu el recull de fotografies fetes durant aquests mesos. Recordeu que a mesura que fem publicacions noves, anirem eliminant les més antigues perquè el bloc té una capacitat limitada per això us recomanem que us guardeu totes les que us interessen abans.

Desitgem que us agradin! 

Equip Baldufa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *