Projecte Eines

Benvolguts amics i amigues,
Us haureu adonat que porto un curs molt apagadot a la xarxa, però avui us vull anunciar que en pocs dies tindrem als instituts uns nous llibres de text que hem coordinat conjuntament amb en Joan Busquets.

L’editorial Castellnou ens ha donat la possibilitat d’elaborar uns materials didàctics per a l’ESO que segueixen plenament el nostre pensament, el qual heu pogut anar llegint en aquest bloc en els últims anys.
Estem especialment orgullosos d’haver elaborat uns materials amb aquestes orientacions:
a) Unes unitats didàctiques que són autèntiques unitats didàctiques i que estan dissenyades amb un clar enfocament comunicatiu.
b) Una gramàtica centrada en l’ús, pensada per a ser explicada i consultada i endreçada en un sol bloc del llibre.

c) Unes activitats d’escriptura i de reescriptura que segueixen les línies més innovadores de l’expressió escrita actuals.

d) Uns instruments d’avaluació que fomenten l’autoavaluació i la coavaluació de l’alumnat.

e) I una edició fantàstica de l’editorial i del sol del nostre editor.

Això són només unes pinzellades del que hi trobareu. Ens encantaria que us els miréssiu i que hi diguéssiu la vostra, sigui quina sigui la vostra opinió. De moment en teniu un tastet i les unitats inicials al web de Castellnou.

Aquest article s'ha publicat dins de PUBLICACIONS i etiquetat amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a Projecte Eines

 1. eduideas diu:

  M’alegra veure que es tendeix cap a la unitat, només cal comparar les unitats de mostra de castellà i català per copsar la diferència, la línia és aquesta, enhorabona, però l’ideal seria ara que les portdes dels diaris, per exemple, fossin actuals i per tant al web per poder copsar l’actualitat.

 2. Joan Marc diu:

  Gràcies pel comentari.
  El llibre va acompanyat d’una biblioteca digital que esperem poder actualitzar regularment.
  És evident que les activitats sobre periodisme són les que envelleixen pitjor en paper, però també és veritat que cal donar l’oportunitat als centres que no tenen prou dotació digital de disposar de materials atractius.
  De totes maneres, prenem nota del suggeriment…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *