Procés de Producció Escrita

Els ordinadors són un pou sense fons, remenant carpetes m’ha aparegut aquest treballet que vaig fer fa una temporada sobre un seminari ofert per Robert Bouchard sobre l’ensenyament de l’escriptura en situacions d’aula, centrat en L2 però perfectament transferible a L1.

La veritat és que tot i tenir 11 anys, la recerca que aquest investigador ens va presentar em sembla molt pertinent i ofereix algunes pistes i dades que ni tan sols s’esmenten en molts dels discursos sobreque es difonen i es publiquen en l’actualitat. Per això us el deixo amb tot el carinyo:

bouchard.pdf

Aquest article ha estat publicat en LECTURES DIDÀCTIQUES, RESUMS INFORMALS. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *