El comte de Montecristo: programació SD (2)

elconde.jpgTinc l’honor d’haver pogut col·laborar amb l’Editorial Teide en la proposta didàctica de l’adaptació de El Comte de Montecristo. Aquesta adaptació s’ha publicat en llengua catalana i en llengua castellana, per la qual cosa la programació que presentaré pot ser útil en qualsevol de les dues matèries.

He de dir que un dels temes que més m’interessen al voltant de la programació és la inclusió de les lectures extensives que es fan al llarg del curs com a seqüències didàctiques d’aprenentatge integrades i no com a mers complements a l’activitat habitual. Crec que les propostes didàctiques que inclou el llibre i l’exemple de programació que proposa col·labora a fer una passa en aquesta direcció. És evident que aquest model es pot adaptar a qualsevol altra lectura i caldria que es fes més sovint en les programacions.programacio-sd-comte-montecristo.pdf

Aquest article ha estat publicat en General, PUBLICACIONS. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 respostes a El comte de Montecristo: programació SD (2)

  1. Margalida Capellà diu:

    Una feina excel·lent, Joan Marc! Gràcies per compartir-la i anar obrint camí!

  2. Retroenllaç: Didàctica » Ressenya El conde de Montecristo

  3. Retroenllaç: La unitat didàctica « Amb la MEL a la boca

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *