Cuina dolça i pastisseria comparteixen espai

Sota aquest títol s’està realitzant a l’IES Escola d’Hoteleria i Turisme de Barcelona (EHTB) un curs de formació permanent dins del programa de formació de professorat del Departament d’Educació. Aquest curset de 30 hores sobre pastisseria de restaurant és impartit per dos grans professionals de la pastisseria: David Inglada, prestigiós pastisser de restaurant i director de l’aula de formació de Solé y Graells i per altra banda Sergi Vela, pastisser professor de l’EHTB amb reconeguda experiència docent i professional en el sector. El contingut d’aquest curs ve determinat per l’elaboració i degustació de 8 postres de restaurant diferents, aplicant diverses tècniques pastisseres i procediments avantguardistes en la confecció de postres: pa de pessic de cereals amb formatge quark, groselles negres, granissat de raïm negre i regalèssia; bavaroise lleuger de fruita de la passió i xocolata de llet amb biscuit de cafè, crema anglesa de vainilla, sablé muesli i cruixent de passió… En definitiva una gran oportunitat pel professorat d’hoteleria i turisme de l’EHTB de gaudir del savoir faire dels millors professionals del sector. Confiem viure en el futur moltes més experiències semblants.

david-inglada-en-accio-1.JPG

David Inglada durant una de les sessions

sergi-vela-pintant-les-bavaroise-amb-xocolata-2-web-2.JPG

Sergi Vela pintant els bavaroise amb xocolata

 

 

 

 

copia-de-pa-de-pessic-de-cereals-amb-formatge-quark-3.JPG
Pa de pessic de cereals amb formatge quark, groselles negres, granissat de raïm negre i regalèssia

bavaroise-5.JPG

Bavaroise lleuger de fruita de la passió i xocolata de llet amb biscuit de café, crema anglesa de vainilla, sablé muesli i cruixent de passió

sergi-vela-i-david-inglada.JPG

David Inglada i Sergi Vela a l’obrador de l’EHTB

Text i fotografies de J.J Sebastià

2 thoughts on “Cuina dolça i pastisseria comparteixen espai

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *