P5 COLÒNIES 20-21 LILES I VERMELLS

MISSIÓ COMPLETA!!! LILES I VERMELLS JA HEM TORNAT DE COLÒNIES AMB LA MOTXILLA BEN PLEEEEEEENA DE VIVÈNCIES, EMOCIONS I NOVES EXPERIÈNCIES.

US DEIXEM AQUÍ EL RECULL DE TOTS ELS MOMENTS VISCUTS!

TROBAREU LES FOTOS DE CADA GRUP FENT CLIC A LA IMATGE CORRESPONENT, EN AQUEST CURS COVID HEM VISCUT LES COLÒNIES DIFERENTS, RESPECTANT CADASCÚ EL GRUP BOMBOLLA. GAUDIU-LES!!!

P5 VERMELLS, PROJECTE ESQUELET DE GAT I ESQUELET HUMÀ I ITINERARIS 2n TRIMESTRE

MIREU, MIREU!!! AQUEST TRIMESTRE HEM FET MOLTA FEINA!!!

ELS VERMELLS HEM APRÈS MOLT AMB AQUEST PROJECTE. DES DEL PRINCIPI TENÍEM MOLTA CURIOSITAT PER SABER QUANTS OSSOS TENÍM HUMANS I GATS, COM SÓN PER DINS ELS OSSOS, VAM CONSTRUIR UN ESQUELET, ESCRIURE PARAULES CLAU I CLASSIFICAR LA INFORMACIÓ DE LES SEMBLANCES I DIFERÈNCIES.

TAMBÉ HEM TREBALLAT MOLT ALS ITINERARIS, L’ESCRIPTURA, EL CÀLCUL, LES CONSTRUCCIONS, ELS PUZLES NOUS, ELS JOCS DE TAULA… HA ESTAT LA MANERA D’APRENDRE.

P5 VERMELLS I LILES, SORTIDES FINAL 2n TRIMESTRE

 

Per gaudir tots i totes de l’últim dia del segon trimestre, VERMELLS i LILES vam anar a veure l’estrena de les Aventures d’en Matxu. El curtmetratge va estar d’allò més divertit i emocionant, vam riure molt veient-nos a la pantalla i de les peripècies que li havien anat passant al Matxu per l’escola.

Quan va acabar la pel·lícula i per fer el dia rodó, tant els LILES com els VERMELLS, vam anar a dinar al parc, a passar bones estones de joc i compartir amb els companys i companyes.

I si penseu que era poc….els LILES van inaugurar la seva bèstia de FOC en Lifoc!!!

VA SER UN DIA ESPLÈNDID!!

COM ES CONSTRUEIX UNA BÈSTIA DE FOC?

Com ja sabeu, “El Matxu” (la bèstia de foc de l’escola) ha estat rodant una pel·lícula amb els alumnes de La Sínia durant aquests dies. Els Liles estaven tan encuriosits i emocionats cada cop que el veien que van decidir treballar sobre les bèsties de foc. L’objectiu era esbrinar com es construeixen i, la seva gran motivació, crear una bèstia de foc amb la que poder fer la seva pròpia cercavila.

Ho hauran aconseguit?

Aquí us deixem les imatges d’aquests dies de treball cooperatiu!