ENS ACOMIADEM DE PSICO…

Sense adonar-nos ens hem fet grans i arriba el dia que em de dir adéu a la sala de psico. Un espai que setmana darrera setmana ens ha permès superar reptes, crear mil i una història, construir castells i naus espacials, ser princeses o herois. En definitiva mostrar-nos tal com som, senzillament tenint en compte tres regles: tenir cura del nostre cos, tenir cura del cos dels altres i no destruir les creacions dels companys. Aquest últim dia hem tingut uns convidats molt especials, mares, pares i avis que ens han volgut acompanyar aquest dia per dir adéu a la Psico i per gaudir del joc.

Comiat entre els padrins i els fillols

Avui després del pati ens hem trobat els nens i nenes de primer amb els nens i nenes de sisè per fer un tancament de l’apadrinament lector.

Ha estat una estona que petits i grans hem pogut intercanviar-nos uns detalls que ens hem fet i hem pogut parlar i explicar-nos sobre com ens hem sentit al llarg del curs compartint l’estona setmanal de lectura.

 

Tancament de psico Puig Madrona

S’acaba el curs i això significa que ens anem fent grans i alhora anem tancant etapes. Avui el Puig Madrona hem fet l’última sessió de psico i hem estat acompanyats del pare o la mare. Hem estat jugant molt, hem lluitat pares amb fills, pares amb pares, nens amb mestres, pares amb mestres… ha estat una sessió molt intensa!

https://goo.gl/photos/4yxT2HbdpqxmA9Pd6

 

 

AVUI HA VINGUT EL ROBERT!

AVUI HA VINGUT EL ROBERT, EL COSÍ DE L’ARAN. ENS HA ESTAT EXPLICANT MOLTES COSES SOBRE ELS REFUGIATS.

EL ROBERT HA ESTAT COL·LABORANT EN UN CAMP DE REFUGIATS DE GRÈCIA DURANT QUATRE MESOS. L’ARAN I LA SEVA FAMÍLIA VA ANAR A VEURE’L DURANT EL PONT DE LA PURÍSSIMA. A PARTIR D’AQUÍ HEM ENCETAT UN TREBALL A L’AULA DE REFLEXIÓ SOBRE ELS REFUGIATS I LA GUERRA DE SÍRIA.