TERTÚLIES

Aquest curs hem iniciat les tertúlies, activitat emmarcada dins del gust per la lectura. Ha estat de molta ajuda la col·laboració de les famílies, sense elles no hauria estat possible la seva realització. En l’àlbum que compartim amb vosaltres podreu gaudir d’algunes imatges. Amb aquestes fotos acomiadem el curs. Moltes gràcies. Us esperem el setembre per iniciar el vostre últim curs a La Sínia.

CANTÀNIA

El concert de Cantània del mes de maig a l’Auditori de Barcelona juntament amb altres escoles va ser la posta en escena de tot el treball fet a música a partir de Nadal amb l’Eloi. Aquí podeu veure el feliços i satisfets que estàvem després de la nostra actuació.

PROJECTE L’UNIVERS

A partir de les preguntes que ens vam plantejar després de l’exposició sobre el telescopi Assumpció Català, vam desenvolupar tot el projecte de l’univers. A partir de tres eixos d’investigació: el moviment de rotació, el moviment de translació i les ones gravitatòries. En aquest àlbum de fotos compartim amb vosaltres alguns dels experiments fets i la confecció de les maquetes.

EMPÚRIES 2018

Ja fa uns quants dies que vàrem anar de colònies, volem compartir amb vosaltres les imatges dels dies fantàstics que vàrem passar a l’Empordà: la visita als Aiguamolls, el caiac, la visita a les ruïnes d’Empúries, la vela i especialment, les estones de platja.

Visita exposició d’Astronomia

El passat dijous 22 de març vam visitar una exposició a l’Agrupa sobre Astronomia. Vam comptar amb la professora Cesca Figueras de la U. de Barcelona per explicar-nos-la i ens va entusiasmar amb un munt de coneixements sobre els astres, la investigació de l’univers i el presència de les dones en el món universitari i en la investigació.