TROBADA DE DANSES

El passat dia 6 de juny, des de música, els nens i nenes de 3r de tot Molins vam fer una mostra de danses populars catalanes, acabant amb la sardana. La vam compartir amb els avis que ens han visitat a l’escola.

IMG_4666 (Large)

SORTIDA A CAN SANTOI

El dimarts dia 28 de març, els nens i nenes de  la Mola i Montcau vam anar d’excursió a Can Santoi.
Vam treballar l’energia solar, comprovant que gràcies a aquesta energia podem cuinar, escalfar l’aigua, fer moure alguns objectes, etc. Ara som conscients de la importància de no fer un mal ús de les energies no renovables.
VAM APRENDRE MOLT!!!!!!

 

Cliqueu a la foto per accedir a l’àlbum

COLÒNIES A MAS COLLTORT

Els nens i nenes de 3r vam anar de colònies a Sant Feliu de Pallerols a la casa Mas Colltort, els dies 15, 16 i 17 de març.
Ens hem endinsat en un ambient de natura, realitzant diferents activitats: excursió per la muntanya i les restes del castell, apicultura, preparació de pizzes i botifarres, construcció de caixa de nius, construcció de tamborets, escalada, tir amb arc, activitat d’orientació, etc.
En definitiva, ens ho vam passar GENIAL!!

 

Cliqueu a la foto per accedir a l’àlbum

L’ALCALDE ENS VISITA!

El dilluns 13 de març, va venir l’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals, a la nostra escola. Unes setmanes abans, ens havia demanat el dibuix de les cases més històriques del passeig del Terraplè. Per aquest motiu ens va fer la visita, per a poder observar la feina demanada.

Durant les setmanes anteriors, els nens i nenes de 3r van decidir quina casa dibuixar entre sis escollides finalment. Van disposar d’uns dies per realitzar la tasca. En acabar, els nens i nenes van penjar els dibuixos al passadís, perquè posteriorment els alumnes de sisè fessin la votació del dibuix que més els hi va agradar de cadascuna de les cases del Terraplè.

IMG_3748 IMG_3749 IMG_3747

SORTIDA DE 3r EL MONTCAU A LES COVES DEL TOLL A MOIÀ

El passat 28 de febrer vam anar a veure les coves del Toll a Moià.

A mida que ens endinsàvem a la cova ens imaginàvem com podia ser viure a dins i ens adonàvem que la temperatura és molt diferent a la que trobàvem a fora.

Vam poder observar el treball que realitzen els arqueòlegs per a desenterrar les restes que ens indicàvem que a la cova havien viscut homes i dones de la Prehistòria.

Acabada la visita amb el taller de com obtenien el foc a la Prehistòria, vam experimentar amb una ballarina i amb pedres com era de difícil obtenir espurnes per a fer foc. Ens calia temps, paciència i habilitat.

Al poble de Moià vam anar al museu a on són exposades totes les troballes de la cova.

(Clica a la foto per veure l’àlbum sencer)

Hem fet el cim!

El passat dijous 3 de novembre les classes del Montcau i La Mola vam anar a fer el cim. Ens ho vam passar molt bé i, gràcies als monitors que ens acompanyaven, vam aprendre moltes coses sobre la formació de la muntanya.

Ara, a l’aula, estem treballant en grup per aprofundir sobre aquest aspecte i d’altres interrogants que van sorgir.


LA MOLACliqueu a la foto per veure l’àlbum sencer.


EL MONTCAU