Tancament de piscina

El passat dimarts va ser l’últim dia que els nens i nenes de segon van fer piscina en horari escolar. Van fer la jornada de portes obertes per tal que totes les famílies poguessin gaudir dels avenços dels seus fills.

Us deixem un recull de fotos perquè les compartiu plegats.

Les nostres colònies

Avui ja fa una setmana que vàrem marxar de colònies. Van ser un dies intensos plens d’emocions, jocs i aventures. Volem compartir amb vosaltres algunes de les fotos que vàrem fer com a testimoni de les activitats i estones compartides.

És important que tingueu al costat algun dels protagonistes per a que pugui posar paraules a tot el que veureu!!!

 

La Sínia Fashion Show

Durant el segon trimestre vam treballar vocabulari relacionat amb la roba amb l’objectiu de poder fer una desfilada de moda on cadascú portés la roba que més li agrada i pogués descriure el seu outfit en anglès.

Aquí teniu els vídeos de La Sínia Fashion Show, esperem que us agradin!

Mercat d’aniversaris

Avui hem celebrat 5 aniversaris de la classe; el Daniel, la Inara, el Romà, el Joel i la Judit. Com que eren molts nens i nenes que feien anys hem organitzat una botiga on els qui feien anys eren els venedors i els altres els compradors.

Els qui feien anys han posat preu a l’esmorzar que han portat mentre els altres obrien un sobre i comptaven els diners que tenien per comprar l’esmorzar. Han calcultat que podrien comprar i després ho han anat a comprar i han esmorzat.

Tothom ha recollit en un paper els seus moviments “econòmics”…

 

MOLÍ PAPERER DE CAPELLADES

El trimestre passat vam anar d’excursió al Molí Paperer de Capellades i gràcies a l’ajut del Jordi hem estat conscients que encara no hem penjat les fotos de la sortida.

Aquí teniu el recull de fotos que vam fer el dia de la sortida. Veureu que hi ha la part del museu i una part a l’exterior que va ser el moment que estàvem fent una gimcana que ens van proposar des del museu.

Disculpeu el retard!!

 

.

VISITEM LA PEDRERA DEL GARRAF.

Hola, som la classe de Puig les Agulles. El dimarts 16 de gener de 2018 vam anar a la pedrera del Garraf i ens ho vam passar molt bé.

La pedrera era molt gran . Hi havien moltes màquines , molts camions i moltes eines.

Vam plantar plantes per repoblar la muntanya .

Ens vam haver de posar un casc i una armilla reflectant.

Us recomanem la sortida perquè és molt xula. Ens van explicar moltes coses  interessants i vam aprendre molt.