Espectacle “Històries d’estrelles”

El cantant Oriol Bargalló presenta un nou espectacle anomenat “Històries d’estrelles“. Va adreçat a un públic de 3 a 12 anys i també és un espectacle familiar (infants, joves i adults). Aquest espectacle és una vetllada d’Astronomia, on hi ha un projector-simulador de les estrelles, i l’Oriol Bargalló va explicant les llegendes de la Mitologia Grega de cada constel·lació del cel.

Tot ben farcit de cançons, alguna dansa i jocs. Si les condicions del lloc ho permeten, al final es farà una observació d’estrelles en directe a l’exterior.  Les cançons que canta l’Oriol estan totes relacionades amb les estrelles i els planetes del firmament. L’espectacle és d’allò més variat així  com les cançons; algunes de les que canta són: la dansa de la Terra, el gran Perseu, Idil·li de l’astre rei, etc. És un espectacle pensat per a escoles, esplais, agrupaments o altres centres educatius. Encara no hi ha data prevista per aquest espectacle. El preu de l’entrada està comprès entre 250 i 350 €. En conclusió, un espectacle per aprendre sobre el meravellós món de les estrelles a través de les cançons.

 

Aquest article s'ha publicat dins de General, Pervivència i etiquetat amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *