Orión de Metallica

Orió és una peça instrumental del grup nord-americà Metallica, pertanyent a l’àlbum “Master of Puppets“. La cançó va ser llançada per primera vegada al públic en la versió demo d’aquest mateix àlbum el 14 de juliol de 1985, aquest àlbum és nomenat per molts com un dels més magistrals que ha fet Metallica en la seva carrera i va ser també l’últim disc en el qual va participar el ja mort baixista Cliff Burton, a qui se li atribueix, també, gairebé la totalitat de la composició d’Orió.  Va ser nomenada per la constel·lació, Orió, pel so espacial en el pont de la melodia.

Referents clàssics en l’astronomia

Apareix en el nom de la cançó la constel·lació d’Orió, una de les més grans i  brillants.

Aquest article s'ha publicat dins de General, Pervivència i etiquetat amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *