Espectacle sobre constel·lacions i mites

L’actor Arnau Vilardebò va presentar un espectacle sobre els mites i les constel·lacions anomenat “88 infinits”. El títol de l’espectacle ja diu per si sol que tracta de les 88 constel·lacions que estan en el cel i que van veure ja des de l’antiguitat els grecs. L’Arnau Vilardebó amb un gran to d’humor ens explica, mitjançant uns ninots dels herois i personatges mitològics i unes peces que simbolitzen les constel·lacions, que és el que veien els grecs quan miraven el cel i perquè van atribuir a les constel·lacions determinats noms. L’espectacle s’ha representat durant la setmana santa a la Ruquería Querubí, al barrí de Gràcia; l’espai era petit però el públic molt divers. També es va representar al planetari del museu marítim de Barcelona, a les Drassanes, i el preu era de tan sols 9 euros si les entrades es demanaven amb antel·lació.

Els cartells de l’espectacle titulaven “Obriu el ulls a una nova percepció de la nit. Mitologia sèria. És a dir irònica. Amb molt d’humor!” referint-se a la forma divertida i col·loquial amb la que l’Arnau ens explica els diferents mites. Alguns dels mites que va explicar van ser el de la constel·lació del Lleó i com Hèrcules va intentar matar al Lleó de Nèmea, la constel·lació d’Orió, entre moltes altres. Alguns dels espectadors quan van sortir de la Ruquería van afirmar que havia estat un espectacle molt didàctic i alhora divertit i que ara sabien molt més sobre la mitologia grega. En conclusió, un espectacle per passar una tarda entretinguda i alhora aprendre més coneixements sobre el nostre misteriós i desconegut univers.

Vídeo de l’espectacle: [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Drnrq1KVdxU[/youtube]

Aquest article s'ha publicat dins de Actualitat, Constel·lacions, General, Pervivència i etiquetat amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Espectacle sobre constel·lacions i mites

  1. Retroenllaç: 88 Infinits | Cartellera de teatre clàssic

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *