Cloto feta asteroide!

Cloto és l’asteroide número 97. Fou descobert el 17 de febrer del 1868 a Marsella per l’Ernst Wilhelm Leberecht Tempel. És un asteroide força gran del cinturó principal d’asteroides, de composició desconeguda.

L’asteroide Cloto

Mite de Cloto:

Cloto, el seu nom significa filadora, era la més jove de les tres Moires o Parques. Les Moires eren les deesses del destí, eren imaginades com tres ancianes filadores, els ses noms eren Cloto, LàquesisÀtropos. Trenaben els els fils de les vides humanes i després els tallaven. Cloto era la germana menor i la que presenciava els naixements. En el moment que neixia una persona començava a teixir el fil de la vida d’aquesta.

Les tres moires, tapís flamenc del museu Victoria and Albert

Aquest article s'ha publicat dins de Asteroides, General, Mitologia i etiquetat amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *