2012 Rousseau pour tous

 

Jean-Jacques Rousseau va néixer el 28 de juny de 1712 a Ginebra on va viure fins els 16 anys. La ciutat es diposa a celebrar aquest 2012 el tricentenari del naixement del filòsof i escritor amb 2012 Rousseau pour tous.

A proposta del Departament de la cultura i l’esport de la vila de Ginebra, 2012 Rousseau pour tous, serà una gran celebració per recordar la importància del passat genovès en la vida i l’obra de Rousseau.

Música, espectacles, patrimoni cultural, arts plàstiques i visuals, filosofia, literatura, traducció, pedagogia, botànica… són només alguns dels esdeveniments preparats per la gran celebració que tindrà lloc al llarg de tot l’any 2012.

Programa complet 2012 Rousseau pour tous


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *