Xerrada sobre els nens soldats a l’Ins Molí de la Vila

L’ Institut ha organitzat una presentació sobre els nens soldats per a l’alumnat de francès de 2n cicle d’ESO i de Batxillerat amb le presència de la Sra. Dominique AitOuyahia-McAdams, que va escoltar amb gran interès l’alumnat que va treballar de valent sobre la infància robada a més de

300.000 nens a tot el món a causa dels conflictes armats.

Des d’aquí voldríem felicitar el centre, el professorat, l’alumnat, els pares i mares i totes les persones que han participat activament en aquest projecte i agrair molt especialment al coordinador del projecte el Sr. JM.Serrano i a la Sra. Dominique AitOuyahia.

Fotos de l’acte del dia 11 de febrer de 2013 a l’INS Molí de la Vila de Capellades.

Per a més informació podeu consultar el bloc curricular de francès.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *