3e Rencontre Difusión-FLE

Compétences et stratégies pour un enseignement réussi

Els propers dies 14 i 15 de novembre tindrà lloc a l’Institut francès de Barcelona (C. Moià, 8), la trobada per a professionals Fle per tractar l’actulitat didàctica i metodològica del moment

Difusión és un centre de recerca i de publicació de llengües amb seu a Barcelona des de 1993. Des de l’any 2006 cada any s’organitza una trobada de professors de francès de tot el món. Aquesta trobada té com a objectiu crear una plataforma de formació permanent per als professors de FLE per a l’estudi de la renovació pedagógica en base al Marc Comú europeu de referència de les llengües.

Aquesta tercera trobada ens ofereix un ampli programa que tracta diversos aspectes de l’ensenyament actual. Més a més ens ofereix la possibilitat de ser activa en aquesta formació. S’ha obert un espai d’intercanvi d’experiències perquè tots els participants puguin compartir les seves experiències més reixides.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *