Jornades d’impuls a l’ús de la llengua francesa

5 de setembre: II Jornada d’Impuls a l’ús de la llengua francesa a Barcelona

images.jpg

Amb l’objectiu de seguir donant impuls a la llengua francesa en els centres de Catalunya, el dia 5 de setembre de 2008 tindrà lloc la 2a. Jornada d’impuls a l’ús de la Llengua francesa organitzada pel Servei cultural de l’Ambaixada de França i el Departament d’Educació i amb la col·laboració de l’Associació de Professors de Francès de Catalunya (APFC).

Es vol donar difusió a les accions de generalització de la llengua francesa en els centres educatius de Catalunya, en especial donar a conèixer l’ensenyament i l’aprenentatge de continguts no lingüístics en llengua francesa així com els recursos didàctics que s’han elaborat durant curs 2007-2008 en el marc del grup de treball sobre metodologia EMILE.

Veure programa

Inscripció a la II Jornada

9 de setembre: Jornada d’Impuls a l’ús de la llengua francesa a Lleida

Dins la mateixa línia del Departament de donar Impuls a la llengua francesa en els centres educatius, el dimarts 9 de setembre de 2008 tindrà lloc una Jornada d’impuls a la llengua francesa als Serveis Territorials de Lleida organitzada pel Servei cultural de l’Ambaixada de França i el Departament d’Educació.

La Jornada de Lleida vol donar a conèixer l’acord de cooperació signat entre l’Ambaixada de França i la Generalitat de Catalunya i, alhora, vol fer difusió de la metodologia d’ensenyament i aprenentatge de continguts no lingüístics en llengua francesa així com els recursos didàctics que s’han elaborat durant curs 2007-2008 en el marc dels grups de treball de Barcelona i Girona sobre metodologia EMILE. Així mateix, un dels objectius de la Jornada és la constitució d’un grup de treball en aquesta línia a les comarques de Lleida per al curs que encetarem.

Veure programa de la Jornada de Lleida

Inscripcions

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *