PROJECTE HORT ESCOLAR ECOLÒGIC

Aquest és el projecte del nostre hort escolar:

56 comentaris

 • natalia martin (14 anys)

  m’ agradaria que m’envieu el projete de l’hort ecologic
  gracies

 • CEIP Napoleó Soliva de Blanes (14 anys)

  Ens ha agradat molt el vostre projecte d´hort i ens agradaria que ens el féssiu arribar al nostre correu electrònic del centre.

  Gràcies.

 • eva navarro (14 anys)

  bona tarda
  m’interessaria que m’enviessiu el projecte d’hort ja que tot just comencem l’hort a la meva escola i no sabem ni com iniciar-ho

 • Pilar Albà (13 anys)

  Hola

  M’ agradaria que em fessiu arribar el projecte, volem començar l’hort escolar i no sabem per on començar.
  Gràcies

 • Alba Estrada (13 anys)

  Em seria de molta utilitat que m’enviessiu el projecte del vostre hort, ara l’estem iniciant a l’escola i hi ha qüestions que no tenim gaire clares… Moltes gràcies!!

 • Beatriz (13 anys)

  Bon dia,

  Volem iniciar un projecte d’hort a la nostra escola i ens ajudaria moltíssim que ens fessiu arribar el vsostre.

  moltes gràcies

  beatriz

 • meritxell (13 anys)

  vull començar pel curs vinent el projecte de l’hort a una escola de nova creació… em podrieu ajudar??
  moltes gracies.

 • neus (13 anys)

  Hola, fa tres anys que coordino l’hort ecològic de l’Escola Matagalls en un projecte d’hort treballat pels nens amb l’ajuda de pares/mares i avis pagesos, i cuina escolar en la que fem els menús pensant amb productes de l’hort ecològic, locals i de proximitat, integrals… és a dir, una cuina saludable. M’agradaria posar-me en contacte amb altres escoles que tinguin o vulguin tenir un hort ecològic, però sobretot amb les que puguin tancar el cercle “hort-cuina-compostatge-hort…” El nostre correu és neusampam@gmail.com
  Neus

 • Eva (13 anys)

  Hola, sóc d’una llar d’infants i el curs vinent vull donar cara i ulls al nostre hort escolar ja que fins ara ha anat funcionant de qualsevol manera, hem podrieu ajudar? Necessito fer un projecte per presentar-lo al consell d’escola amb justificacions, material necessari, cures necessaries de l’hort, etc… jo no n’he tingut mai d’hort!!!!

  Hem podrieu ajudar???

  Eva

 • Olga (13 anys)

  Hem dic Olga i he estat mirant el vostre projecte i el trobo molt interessant, a la nostra escola volem fer un hort i no sabem ben bé per on començar.Seria possible que m’enviessiu el vostre projecte per corrreu?

 • Paula (13 anys)

  Hola em dic Paula y soc de l’escola la Sardana. Nosaltres tenim un hort y està molt bonic. C.E.I.P. La Sardana.

 • Eva (13 anys)

  Bona tarda.
  Em dic Eva.
  Aquest curs porto a terme el projecte de l’hort a la meva escola, estic a 1r, 2n i 3r de primària, i es el primer any que m’encarrego de l’hort.
  He estat observant la vostra pàgina web i és molt interessant.
  M’agradaria amb tot el possible, si em poguessiu enviar per correu la part de les fitxes de les plantes i l’agenda de l’hort, si podeu alguna cosa més millor.
  Moltes gràcies.

 • montse (13 anys)

  Hola, treballo com a mestra de parvulari i volem iniciar el progecte de “L’hort” a l’escola, estic interessada en rebre informació de profes que ja han fet aquest treball amb alumnes de P4 i P5. El vostre progecte m’agrada i voldria adaptar-lo, si us plau podeu fer-lo arribar al meu correo us estaré molt agraida.
  Montse. mmiro@lamiranda.info

 • Felicitats pel blog!!! Us animem a visitar el nostre, que tot just comença a caminar:

 • Vicent (13 anys)

  Hola sóc estudinat de magisteri i ara mateix em trobe fent el practicum en una escola on la presència del formigó és exagerada. M’agradaria dur a terme el projecte d’hort escolar però no sé per om començar. Em podrieu ajudar?
  Moltes gràcies.

 • Anabel (12 anys)

  Bon dia!

  Felicitats pel blog!
  Aquest any hem començat l’hort a l’escola i no sabem com iniciar-ho, sobretot el tema de la freqüència d’anar a treballar a l’hort i l’organització per tal que els cicles puguin anar. m’interessaria molt que m’enviessiu el vostre projecte d’hort.

  Moltes gràcies.

 • escola perú (12 anys)

  Bon dia,

  soc Nanda, de l’escola Perú. Voliem iniciar a treballar l’hort a educació Infantil el curs vinent, i ens aniria molt bé pode4r fer una ullada al vostre projecte. ens el podríeu enviar per correu electrònic, si us plau?

  Moltes gràcies

 • jordi fernandez (12 anys)

  Hola:
  Hem començat al cole un hort escolar i m’agradaria agafar idees.
  Podrieu envirar-nos el vostre projecte.
  Us enviarem els resultats.
  Moltes gracies.

 • Núria (12 anys)

  Bona tarda-nit,
  Volem començar el projecte de l’hort a l’escola bressol on hi treballo i m’agradaria que m’enviessiu el vostre projecte, ja que l’he trobat força interessant.

  Atentament,

  Núria

 • LAURA FER (12 anys)

  Hola bona tarda, volem començar el projecte de l’hort a l’escola bressol on treballo i m’agradaria que m’enviessiu el vostre projecte si es possible, en farieu un gran favor ja que no se como començar gràcies

 • Roser (12 anys)

  Volem iniciar un taller d’hort a la meva escola amb nens de p5. Vaig recopilant informació i fins i tot, faig actualment un curs d’aquest tema, pero he vist q vosaltres teniu un projecte. Si me’l poguessiu enviar us ho agrairia molt!

 • Elmeuhortet (12 anys)

  Hola, soc Oriol de Elmeuhortet, tenim horts ecològics de lloguer i estem mirant la possibilitat de fer activitats a escoles per potenciar,ensenyar i conscienciar als nens amb tot aquest mon, seria possible que m´envie-ho el projecte per tenir una bona referència real?, si voleu visitar el nostre centre a nivell escolar crec que podria ser interessant, mireu la web (www.elmeuhortet.com) com a referencia.
  Moltes gracies.

 • PROJECTE HORT ESCOLAR (11 anys)

  hola.
  Som una escola rural molt petitona que volem començar amb el projecte de l’hort escolar però es el primer cop i ens faltan idees… Ens agradaria que ena fessiu arribar el vostre projecte de l’hort per tenir un aidea de com començar. Moltes gràcies

 • Xavier Arribas Beltran. (11 anys)

  Hola amics, som uns companys d’infantil d’una escola de Canet D’enberenguer a Valencia, hem plantat un hortet on tenim faves i enciams, però ens agradaria poder tindre un material per poder treballar a l’aula d’infantil es adir poder fer un xicotet projecte per als xiquets de 3 anys. Moltes gracies.

 • Lola, col.legi Camilo J Cela. Palma. (11 anys)

  Hola,bon dia i bon any!
  Soc l’encarregada de l’hort de la nostra escola i, cercant si trobava unes fitxes d’aròmatiques he topat amb voltros. Quina tasca magnífica estau fent! Us puc demanar si em podeu remetre el vostre projecte? No he vist fitxes d’aromàtiques, en teniu? Aquí anam a s’hort els infants de 1r i 2n, petitets, i collim herbasana, sàlvia, lavanda, herba lluïsa, romaní, farigola, fonoll, i m’agradaria saber si en teniu de fetes.En tot cas, gràcies per la vostra inspiració. Salutacions.

 • Mariana (11 anys)

  Hola, soc la Mariana i m’agradaría que m’enviesieu el projecte de l’hort ecológic. Ja que en la meva escola començarem a construir l’hort i ens agradaria tenir idees. Moltes gràcies!!

 • susi (11 anys)

  M’ agradaria que m’envieu el projete de l’hort ecologic
  gracies

 • Gabi (11 anys)

  Hola.
  Soc el Cap d’Estudis del Col·legi Sagrat Cor-Besòs de Barcelona, i ja fa un any que estem en Agenda 21. Aquest any comencem amb l’hort escolar i la compostadora, i ens agradaria demanar-vos el favor de que ens envieu el vostre projecte per poder-nos orientar per on començar.
  Esperem alguna noticia vostra.
  Gràcies.

 • almodis ortega (11 anys)

  Bona tarda, treballo com a monitora a l’escola Jaume Ferran i Clua de Valldoreix, i ja fa anys que estem treballant l’hort a l’escola, pero s’en acaben les ideees i m’agradarie poder tenir mes recursos, em podrieu enviar el vostre projectes?
  Gràcies

 • Maite (11 anys)

  Aquest any comencem amb l’hort a la nostra escola i us volem demanar el vostre projecte per tenir una idea de com començar. Moltes gràcies.

 • Núria (11 anys)

  Hola! sóc la Núria, estudiant de pedagogia. Trobo molt interessant el que feu. Agrairia si poguéssiu enviar-me el projecte de l’hort ecològic per tal d’obtenir idees per a poder realitzar un treball.

  Moltes gràcies!

 • Neus Vilà (11 anys)

  Hola, sóc mestra de l’escola Baldiri Reixac de Banyoles i aquest curs comencem l’hort a l’escola. M’agrada el que he pogut llegir del vostre projecte i com que ara estem començant el nostre, ens agradaria poder tenir el vostre com a guia, si ens el poguessiu enviar vos ho agraïriem

  Moltes gràcies.

 • Montse (11 anys)

  Hola, treballem en un centre de menors i tenim un espai per a fer un hort. Ens podeu ajudar amb la vostra experiència amb l’hort. Si ens envieu el projecte ens pot ser una bona ajuda.
  Gràcies

 • Julià Fernández (11 anys)

  Hola, sóc el vocal de Bricolatge i Jardineria de la nova junta de l’AMPA de l’Escola Pegaso de Barcelona, i voldriem iniciar un projecte per fer un hort, si el podeu enviar per mail, ens aniria molt bé per tenir una referència pràctica i orientarnos en aquesta nova fita. Atentament. Julià Fernández.

 • MONTSE (11 anys)

  Bon dia,
  trobo molt interessant el vostre projecte, nosaltres estem començant i també volem restructurar tot l’espai exterior. Podrieu enviar-me el vostre projecte, si us plau?

  Moltes gràcies,
  Montse

 • Raul, (10 anys)

  Bon dia,
  En primer lloc, enhorabona per la tasca que realitzeu i pel resultat que obteniu.
  En la nostra escola volem començar l’any que ve en l’hort escolar i ens seria de gran ajuda rebre el vostre projecte per tal de guiar-nos.
  La nostra és una escola de nova creació i per tant partim de zero en aquesta aventura.

  Atentament,

 • Encarna (10 anys)

  Bon dia,
  es fabulosa la feina que feu de l’hort escolar. Suposo que és feina de molts anys. Nosaltres ara comencem i m’agradaria que m’envièssiu el vostre projecte per fer-ho servir de guia.
  Moltes gràcies

 • Jose Baldoví (10 anys)

  Hola amics i companys.
  Per al proper curs volem iniciar i crear al nostre centre un Hort Escolar ecològic. Ens agradaria molt que ens enviareu el vostre projecte per partir d’una bona base i crear així el nostre amb les nostres sigularitats. Moltíssimes gràcies.

 • Adelina (10 anys)

  Enhorabona per la tasca que feu !!

  Sóc practicant d’Educació Infantil a una Escoleta i m’agradaria que em poguessiu enviar el vostre projecte, ja que estic profunditzant en el tema d’horts escolars i la vostra tasca m’ha semblat molt interessant.

  Gràcies,

  Ade

 • Belén (10 anys)

  Bona tarda,
  al nostre centre volem iniciar un projecte d’hort escolar, partim de zero, i us demanem ajuda si ens podeu facilitar el vostre projecte per tenir una base i poder veure les nostres limitacions o possibilitats per poder tirar-ho endavant

 • Emma (10 anys)

  Bones, realment esteu fent un gran treball. La pàgina és molt complerta i conté molta informació útil. Estic fent un dossier per ajudar a les escoles de la meva comarca a implantar horts ecològics. Em seria de molta ajuda si em féssiu arribar el projecte i les activitats relacionades amb l’hort. Moltíssimes gràcies

 • Germán Cuartero Clérigues (10 anys)

  Hola a tots, estic impresionat del blog i del treball que esteu realitzant, a mi m’agradaria que m’envieu tota la informació posible de l’hort per poder realitzar un projecte al meu centre. Molotes gràcies.

 • Montserrat Rovira Guardiola (10 anys)

  Hola soc de l’escola Joan XXII de Terrassa hem iniciat un hort, tot just comencem, de moment participa tota l’escola però ara ja anem definint que volem treballar i qui volem que treballi per tant iniciem el treball de fer un projecte. Cercant informació he pogut gaudir de la vostra feina (molt ben feta) i per aquest motiu us voldríem demanar que si poguéssiu ens féssiu arribar el vostre projecte i tot el material que heu anat elaborant com les feines, les eines, diari, …
  Esperem poder utilitzar aquest material per tenir una bona base per poder fer el nostre.
  El curs passat vaig iniciar un bloc de l’Hort, si voleu entrar ja ho sabeu
  Gràcies per ajudar-nos,
  Escola Joan XXIII de Terrassa
  Montserrat Rovira

 • Montserrat Rovira Guardiola (10 anys)

  mrovir89@xtec.cat
  feu-ho arribar en aquest correu el més aviat possible.
  Moltes gràcies,
  Montserrat R

 • Lele N. (10 anys)

  Bon dia. Som de l’AMPA del Vicente Gaos de València. Hem començat ara a treballar l’hort de l’escola i ens agradaria comptar amb el vostre projecte de l’hort ecológic. Gràcies

 • Ana Maria (9 anys)

  L’any passat vam iniciar com a taller l’hort a l’escola amb nens de P3 va ser com una mica de prova i la veritat i que ser genial tant pels mestres com per els nes/es. Vaig recolpilant informació per veure com ho treballesn les altres escoles i s’ha decidit des de cicle que ho tornem a posar en marxa. I m’agradaria que em poguessiu passar el vostre projecte per poder-lo adaptar per a nens/es més petits. Si me’l poguessiu enviar us ho agrairia molt!

 • Carme (9 anys)

  El proper curs iniciem el projecte de l’hort ecològic urbà i no sabem per on començar.
  Us agrairíem ens poguéssiu donar la màxima informació possible

 • Roger (9 anys)

  Hola! Estem estudiant la possibilitat d’incloure el projecte d’hort escolar en una UEC. Ens podríeu passar alguna info que ens pogués servir per saber a què ens enforntem??? Moltíssimes gràcies per avancat!!!

 • Joana (9 anys)

  Hola! Sóc d’una escola de Martorell on estem intentant tirar endavant el nostre hort a Infantil. Si us plau seria fantàstic poder comptar amb el vostre projecte per assessorar-nos i continuar treballant amb una bona base. Moltes gràcies!!!

 • sandra (8 anys)

  Hola! Ens podríeu enviar e lvostre projecte d’hort? Som una usee de nova creació i ens interessa molt el projecte. Moltíssimes gràcies!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

 
Go to Top