ACTIVITATS DE L’HORT PER TRIAR I REMENAR

Aquí teniu alguns dossiers del seguiment setmanal d’un hort i activitats per a fer amb diferents nivells. Per activitats de més aprofundiment podeu consultar els projectes interdisciplinars.
Aquí teniu unes fitxes de treball que vaig trobar a la llibreria pedagògica, estan en castellà, però són de força utilitat.

Aquest és un dossier de seguiment de l’hort setmanal que treballem amb tots els grups de cicle superior a l’escola.

El llibre “L’hort escolar ecològic” de Montse Escutia i publicat per Ed. Graó té molt de material, tant explicatiu com activitats per fer, us el recomano, jo el tinc i el fem servir força a l’escola.

De LOGOS

5 comentaris

 • Antoni Amengual i Ferre (13 anys)

  Hola,
  som una escola nova d’Inca (Mallorca), hem de crear un hort escolar i ens ha agradat molt el vostre projecte i intuïm que podríem gaudir del vostre exemple per iniciar le nostre projecte. Ens agradaria saber si podem disposar del vostre projecte per podar-lo imprimir i analitzar-lo i també ens agradaria que ens informàssiu si podríem visitar el vostre hort escolar en viu i en directe per saber de primera mà la vida del projecte.

  Esperem la vostra amable resposta, salutacions.

 • Enric (10 anys)

  Bon dia,

  Soc Enric Conesa, i estic mirant de muntar un hortet per a un grup de 10 perosnes amb demència lleu i /o moderada. Tinc pocs coneixements sobre horticultura i per altra banda, amb els meus participants haurem de prescindir de tasques de lectoescriptura.

  Si em podeu recomanar algun recurs us ho agrairé moltissim!
  Gràcies i fins ben aviat!

  Enric.

 • Xavi (10 anys)

  Hola em dic Xavi Rosell i enguany estem engegant el nostre hort petit hort escolar. Hi ha un avi de l’escola que ens ajudarà a tirar-lo endavant, però ens agradaria, si poguès ser, que ens fèssiu arribar el vostre projecte per tal de poder fer un hort com cal.
  Moltes gràcies!
  Xavi

 • Carol (10 anys)

  Hola, em dic Carol i sóc mestra d’una escola de Barcelona. Aquest curs hem engegat un projecte relacionat amb l’agricultura familiar però com a l’escola no tenim espai suficient, hem començat el nostre petit hortet amb taules de conreu. Ens agradaria moltíssim i ens seria de molta ajuda, si ens poguessiu fer arribar el vostre projecte per tal de poder tirar endavant el nostre hort.
  Moltes gràcies!
  Carol

 • Maria Arias (9 anys)

  Hola, sóc mestra de l’escola Cascavell de Sant Adrià de Besòs.
  Tenim un petit hort i ens ha agradat molt el vostre projecte.Ens ho podriu passar? Per a imprimir-ho i a partir del vostre fer les nostres activitats?.Estem començant.Moltes gràcias i fins aviat.
  Maria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

 
Go to Top