ERNEST

 ernest-zarzoso.jpg

Hola, jo sóc l’Ernest Zarzoso.  Sóc l’encarregat de portar a terme el tema de l’hort al Ceip Sant Martí d’Arenys de Munt.  Podeu deixar els vostres comentaris, consultes o opinions sobre la nostra tasca.

17 comentaris

 • Carlos López (15 anys)

  Hola Ernest:
  Coneixia que estàveu portant a terme el tema de l’hort i fins i tot he tingut el plaer de menjar enciam vostre, però veient el bloc m’heu deixat de “de pasta de boniato”.
  No descarto enredar-vos algun dia perquè parleu de l’experiència a altres centres.
  Salutacions.

 • Adelaida Regal Mas (14 anys)

  Hola Ernest el meu nom és Adelaida, som de Mallorca Estic preparant les oposicions, i al cente que exposaré vull que s’inici un projecte d’hort. He vist que tens moltíssima feina feta sobre aquest tipus de projecte. El que jo he d’exposar és el primer any en que es posa en marxa el projecte d’Hort, m’agradaria saber si em pots enviar pautes sobre qué he d’exposar al tribunal d’aquest primer any de posada en marxa d’aquest hort.Moltíssimes gràcies

 • ezarzos2 (14 anys)

  Hola Adelaida, a part de la informació que veus al bloc, no sé com podries incorporar la creació d’un hort dintre de la programació d’una unitat didàctica com ho fem aquí a catalunya. Ja que la creació d’un hort a l’escola, al menys aquí comporta un treball amb l’ajuntament del poble, l’equip directiu, una part del claustre de l’escola, i en algunes escoles també l’ampa. El que sí que et podria dir és que no ho fessis com una nova implantació en el centre sinó com el treball que es pot fer al llarg d’un curs, o com a partir d’una matèria com medi social i natural pot anar tenir treball durant tot un curs fent referència a diferents activitats que es fan a l’hort. Si vols, d’aquest darrer aspecte si que tinc més informació, si la necessites ja m’ho diràs.

  ernest

 • clopez13 (14 anys)

  Hola Ernest:
  He tornat a caure per aquests espai i he tornat a quedar.me atrapat mirant cosetes.
  CArlos

 • jmarco9 (14 anys)

  La veritat Ernest és que tens un bloc molt bo. És realment interessant i molt complert. De debò que hi ha una feina molt bonica en tot aquest tema de l’hort.
  Felicitats nano!

 • Lluís (14 anys)

  Hola Ernest , com és que encara no t’han premiat pel bloc? En Jordi demoment ja té la baldufa!
  Felicitats per la feina.

 • dani garcia (14 anys)

  ernest veig que encara porteu bé el tema de l’hort i a l’ins ti els profes s’enfaden per preguntar coses que no entenem adeu

 • Núria (14 anys)

  Bon dia!!!
  soc educadora d’una UEC i aquest és el 1er. any que fem hort. M’encanta la vostra pàgina super complerta, es nota que hi creieu.
  Estem a Lloret i hem començat amb els alumnes a preparar la terra i els encanta.
  Com puc baixar-me els documents per imprimir-los? No hi ha manera!!!
  Endavant i Força!!!
  Núria

 • Ferran (14 anys)

  Hola Ernest, jo sóc el ferran técnic de l’hort del Pi D’en Xandri.
  M’aniría molt bé, si em poguesis enviar el projecte de l’hort, així com activitats que s’hi realitzant, moltes gracies Ferran

 • Eva (14 anys)

  Bona tarda Ernest
  Em dic Eva.
  Aquest curs porto a terme el projecte de l’hort a la meva escola, estic a 1r, 2n i 3r de primària, i es el primer any que m’encarrego de l’hort.
  He estat observant la vostra pàgina web i és molt interessant.
  M’agradaria amb tot el possible, si em poguessiu enviar per correu la part de les fitxes de les plantes i l’agenda de l’hort, si podeu alguna cosa més millor.
  Moltes gràcies.

 • es raco des pt (14 anys)

  Hola Ernest enhorabona des de Mallorca, m’ha agardat tant el teu bloc que ho he enllaçat al meu!!

  Salutacions

  Eduard

  http://pedagogoterapeuta.blogspot.com/2010/12/hort-escolar.html

 • Pol (13 anys)

  Hola Ernest, no podia entrar al bloc així que e tingut que entra per aqui, magradat tant que el he enlleçat al meu: http://paseoporarenys.obolog.com/

 • marga zuzama (13 anys)

  Hola, Ernest!

  Jo pens el mateix que n’Eduard, de fet feim feina a la mateixa escola i ell m’ha passat el link. T’he copiat l’agenda de l’hort i les fitxes de les plantes, molt útils per informar als mestres que comencen a cultivar.
  T’he enllaçat al meu bloc: http://colorcode7.blogspot.com

 • Pepe (13 anys)

  Bones, sóc mestre d’especial. Enguany a la nostre escola també hem començat a construir el nostre “Hortet”. Moltes gràcies per compartir el vostre dia a dia.

  FELICITATS!!!!

 • Joan (13 anys)

  Ernest aquest bloc està plè d’informació i eines per treballar un l’hort.

  Moltes felicitats pel reconexiement del premis Espiral!
  Us he enllaça’t des de:

  http://www.transporterra.com
  i
  http://transporterra.blogspot.com/

  Salut!

 • Encarna (11 anys)

  Hola Ernest,
  em dic Encarna i sóc mestra d’infantil de l’escola Santa Anna de Premià de Dalt. Vull iniciar un hort a l’escola, i encara que estic molt entusiasmada no sé per on començar. Tens un bloc fantàstic i fent-li una ullada m’he espantat una mica. Però, pas a pas, crec que ho aconseguiré.
  M’agradaria que em diguessis per on podem començar. És millor iniciar l’hort a infantil i, mica en mica, arribar a que participi tota l’escola del projecte? No ho sé. Necessito la teva ajuda ja que vull iniciar una cosa amb bons fonaments.
  Esperant la teva ajuda. Moltes gràcies.

 • Josep M Alfonso (2 anys)

  Hola Ernest,
  M’agradaria poder parlar amb tu ja que tinc alguns dubtes i estaria bé poder-ho comentar.
  Sóc Josep m Alfonso, mestre de l’escola Europa, on estem iniciant un Projecte d’hort amb molta il·lusió.
  M’agradaria poder contactar ja que he vist molt complet el vostre projecte i crec que podem aprendre molt.

  Gràcies
  JM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

 
Go to Top