PUBLICACIONS D’INTERÈS PER L’HORT

0

L’editorial Grata Lectura té publicats uns quadernets a molt bon preu, només 3€, on podem trobar: consells, dites, activitats, fires, curiositats, … sobre l’hort i la cultura tradicional i popular pel que fa referència als camps, els conreus, la cuina, etc. La seva lectura és molt senzilla i agradable, us els recomano.

De logos
De logos
De logos

EL CALENDARI DELS PAGESOS

0

La publicació “El calendari dels pagesos” arriba aquest 2011 al seu 150è aniversari. Des del nostre bloc els volem felicitar i que segueixin així.  Resulta de molta utilitat per a tots els que treballem els horts.

Aquest any a més han creat una pàgina web a la que podreu accedir clicant a sobre de la fotografia.

De logos

LES FAVES JA TENEN FLOR

0

Hem vist avui que les faves ja tenen les primeres flors.

De hort 20-12

HEM COL·LOCAT UNS TUTORS A LES PESOLERES

0

Avui hem col·locat uns tutors a les pesoleres per què quan surtin els pèsols no vagin per terra.

De hort 20-12
De hort 20-12
De hort 20-12

L’ALBA I EN HAGI JA ENS HAN PREPARAT EL PRIMER PLAT DE LA TEMPORADA

0

Ens han preparat uns rptlles de formatge, enciam i pernil dolç i una amanida.

De plats de l'hort del sant martí
De plats de l'hort del sant martí

COLLIM ELS PRIMERS ENCIAMS

0

Ja hem collit els primers enciams, ja us presentarem les noves receptes que inventarem amb ells.

De hort 13-12-10
De hort 13-12-10
De hort 13-12-10

HEM COL·LOCAT CARTELLS AMB ELS NOMS DE LES PLANTES DE L’HORT

0

Avui hem col·locat cartells nous amb el nom de les diferents plantes que tenim a l’hort per a tothom sàpiga com es diuen.

De hort 13-12-10

JA TENIM LA PRIMERA CARXOFA

0

Li ha costat una mica però ja tenim la primera carxofa.

De hort 13-12-10

HEM NETEJAT LES HERBES DE L’HORT

0

Hem estat treient totes les herbes que van sortint a l’hort.

De hort 13-12-10
De hort 13-12-10

COLLINT OLIVES

0

Aquest llarg pont, moltes famílies a la comarca de l’Alt Palància, aprofiten per anar a collir les darreres olives de la temporada. Jo he tingut la sort, d’estar convidat per una d’elles a collir-ne. Només hi he anat un dia. És una feina dura, sobre tot pel fred, però la companyia i l’esmorzar han fet d’ella una experiència inoblidable. Gràcies família Such.

Go to Top