Aviat arribarà Nadal i hem rebut les normes per a recollir molsa d’una manera sostenible segons el Departament d’agricultura, Ramaderia i pesca de la Generalitat. Aquí us poso l’escrit que hem rebut de:
Joaquim Rodriguez Medina

Responsable d’Ordenació del Medi Natural

Direcció General del Medi Natural i Biodiversitat

Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural
Benvolguts,

S’acosten les festes de Nadal i això comportarà ornamentar les nostres llars de forma molt especial per crear un ambient nadalenc. Avui en dia es fa difícil imaginar-se un Nadal sense elements naturals al nostre voltant. Entre la multitud d’aquests ornaments es destaquen els pessebres on les molses prenen gran rellevància per tal de recrear l’escenari rural que representen.

Em plau fer-vos arribar, de part del Director General del Medi Natural i Biodiversitat, una fitxa sobre les normes de recol·lecció sostenible de la molsa que té com a finalitat que es dugui a terme una recol·lecció curosa i cívica amb la resta d’usuaris del bosc, per tal que ho tingueu en compte i en feu difusió.

Salutacions cordials,