ENTREPÀ D’ESTIU I ROTLLETS D’ENCIAM PER LA MARIA I LA MARIONA
Recepta de Maria i Mariona
De plats de l’hort |
L’enciam
*Entrepa d’estiu
Ingredients:
* Enciam.
* 2 llesques de pa Bimbo.
* Tomaquet.
* Salsa de tomaquet.
* Tonyina.
* Pipes pelades.
*Pernil dolç
Recepta:
* Rentem l’enciam. Un cop net tallem l’enciam a quadradets, i fem el mateix amb el pernil dolç, també tallem el tomàquet. Agafem el pa Bimbo, i a la primera llesca i posem a sobre l’enciam, el pernil dolç i el tomàquet, tallat.
Després i afegim tres cullerades de pipes pelades.
Aleshores barregem la salsa de tomàquet amb la tonyina i ho posem a la segona llesca. Tot seguit posem una llesca a sobre l’altre i ja està llest.
Bon profit!!!
Rotllets d’enciam:
Ingredients:
Una fulla d’enciam.
Pipes pelades.
Blat de moro.
Pernil dolç.
Una gota d’oli.
Com fer rotllets d’enciam:
1) Agafem la fulla d’enciam.
2) Tallem el pernil dolç en trossos petits i el tirem a sobre de l’enciam.
3) Tirem pipes sobre l’enciam i el pernil dolç.
4) Tirem blat de moro a sobre de tot això.
5) Ho emboliquem tot i després ho tallem ben petit.
6) Ja tenim els rotllets d’enciam.
Deixa un comentari