Mites de pedra

MITES DE PEDRA

Avete omnes!

En primer lloc, ens presentem. Nosaltres, Sergio i Paula, som dos alumnes de segon de Batxillerat que cursem la modalitat Humanística a l’INS Gallecs de Mollet del Vallès.

Com ja sabeu, segon és un curs intens i ple d’obstacles com, per exemple, el tan conegut treball de recerca. Conscients de la seva importància, vam tenir clar que el nostre projecte havia de tractar sobre un tema que ens fascinés per tal d’evitar que ens resultés pesat i fer-lo així menys feixuc.

Després de tot el procés de treball, avui us presentem a ‘’El fil del mite grec’’ el resultat del nostre projecte. MITES DE PEDRA és un bloc que com aquest ens apropa la mitologia a la nostra vida i que demostra com els autors al llarg de la història s’han sentit inspirats pels mites i el seu imaginari. Analitzar les històries que els autors de diferents èpoques van deixar esculpides en la pedra ha sigut per nosaltres, totalment fascinant. Us convidem a llegir històries d’amors impossibles com la d’Apol·lo i Dafne, històries de patiment com la del sacerdot troià Laocoont o històries de grandesa com la de l’emperador August de Prima Porta.

No dubteu en comentar què us sembla.

‘’L’art combinat amb els relats mitològics esdevé un èxtasi visual.’’

Aquest article s'ha publicat dins de Arts, Déus, Pervivència en l'art i etiquetat amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 respostes a Mites de pedra

  1. Moltes gràcies Sergio, Paula i Laura, la vostra tutora, per compartir aquí amb tots nosaltres la vostra recerca! Ens passarem pels vostres mites de pedra i ens quedarem tan fascinats que haurem d’anar en compte de no quedar-nos de pedra! L’enhorabona, altre cop! Avant!

  2. Laura diu:

    Gràcies, Margalida i aràcnides, per deixar-nos un espai per presentar aquest treball realitzat amb tanta cura com amor.
    Esperem que el consulteu sovint i que en gaudiu tant com nosaltres quan ens endinsem en tots els vostres blogs.
    Enhorabona per tota la vostra feina!

    Laura

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *