Els treballs d’Hèracles, text narratiu i còmic a la Col·lecció dual Teide


Un gif animat, obra de José M. Casanovas, que inclou una seqüència dels dotze treballs d’Hèracles en el llibre em>Els treballs d’Hèracles (2021), Col·lecció dual 13, editorial Teide.

Què n’opines? Què és el que més t’ha agradat? El recomanaries?…

Quant a Margalida Capellà Soler

Professora de clàssiques de l'institut Premià de Mar.
Aquest article s'ha publicat dins de Actualitat, Càstig, Cicles mítics, Déus, Esforç, General, Herois, Lectura textos, Monstres i etiquetat amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

11 respostes a Els treballs d’Hèracles, text narratiu i còmic a la Col·lecció dual Teide

 1. Esther Martín diu:

  A mi aquest llibre m’ha agradat molt. M’ha semblat molt interessant i he entès tot. Gràcies als còmics he entès tot millor i per mi ha sigut més fàcil entendre la història.

 2. Martina Lloret diu:

  ELS TREBALLS d’HÈRACLES
  Bon llibre, un llibre entenedor, i originari, les parts del còmic són molt visuals. Interessant. Però la part de la introducció és molt extensa. Però en general, tot bé.

 3. Carla diu:

  El llibre dels treballs d’Hèracles m’ha s’embla molt aventurer i interessant, les imatges i els mini còmics que estan dintre del llibre dibuixat m’ha s’emblat molt intel·ligent perquè tot el llibre amb lletres es fa molt pesat. El treball que més en va agradar va ser la primera de les tasques d’Hèracles que consisteix a matar un lleó monstruós que aterria la població de Nemea. La seva pell era tan gruixuda que era impossible ferir-lo amb cap arma, però Hèracles va aconsegueix matar-lo.

 4. Shayla diu:

  Aquest llibre m’agradat per que explica molt bé tots els treballs que va fer Hèracles, i amb les imatges ajuda molt a entendre-ho. Porta un mapa que ajuda a ubicar tot. Té un apartat de cada treball i el glossari de Déus i deesses que fa que no t’emboliquis amb tants noms.

 5. iman diu:

  aquest llibre no em cridava l’atenció gens, encara que he tardat una mica per llegir-h es molt original, es la primera vegada que m’agrada un llibre, explica la historia molt be i els comics han fet que h pugui entendre tot mol millor.

 6. Irene diu:

  Aquest llibre m’ha semblat molt interessant. Els còmics de dintre del llibre em semblen una manera més fàcil d’entendre el llibre i també així no es tant pesat. També el llibre es molt aventurer i divertit. La part del glossari dels Déus i Deeses fan que no t’emboliquis amb tants noms.

 7. Mila diu:

  A mi aquest llibre m’ha semblat molt interessant. Abans de llegir aquest llibre no m’interessava la mitologia, però aquest llibre em va fer canviar d’opinió, a fet que vegi la mitologia d’una altra manera i que em vegi motivada a descobrir més coses sobre aquesta. A sobre una cosa que m’ha agradat molt han sigut els còmics, ja que a alguna gent se li dificulta entendre les coses, els còmics ajuden molt, el recomano 100%.

 8. Olivia diu:

  A mi aquest llibre m’ha agradat bastant, ja que s’entèn molt bé i els comics el fan més fàcil de llegir. M’agrada molt també que hi hagi un mapa per ubicar tots els llocs on tenen lloc les aventures que fa Heracles.

 9. Maria C diu:

  Aquest llibre m’ha agradat molt encerque no és la primera vegada que el llegeixo, em sembla molt interessant i em va fer interessar-me per la mitologia. Els curts comis que resumeixen acanes són molt eficients i m’han ajudat a entendre millor el llibre.

 10. Marina Alonso Fernández diu:

  A mi aquest llibre m’ha agradat molt, ja que Hèracles és un dels meus preferits de la mitologia grega i m’ha agradat molt poder llegir un llibre d’ell. A més a més, ha estat molt interessant i entretingut.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *