El cel dels mites, el bloc més actiu

El passat dissabte dia 13 d’abril, la nostra tutora, la Margalida, ens va etiquetar en una foto en el Facebook Fildelesclassiques Aracne ja que El cel dels mites sortia com el bloc més actiu de Xtec blocs. Ens vam sorprendre gratament en veure que dels més de 33.658 blocs creats El cel dels mites estigués en primer lloc! Avui dia 15 d’abril seguim en primer lloc amb una activitat del 100 % i al marcador de visites hi ha unes 1195 visites i encara no l’hem donat a conèixer a Aracne fila i fila ni a Chiron!

Llista dels blocs més actius de xtec blocs 15/04/2013

 

Aquest article ha estat publicat en Blogosfera, General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a El cel dels mites, el bloc més actiu

  1. Retroenllaç: El cel dels mites, portada a XTEC i a XTECblocs! | El cel dels mites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *