Horòscop

És un mapa celest que conté la posició dels astres, en un moment determinat, que els astròlegs utilitzen per a fer prediccions. Generalment es refereix al moment del naixement d’una persona, però també pot referir-se al moment en què s’inicia un projecte empresarial, es té una idea especial, es realitza un casament, comença un viatge, etc. El terme deriva del grec ὥρα (hora), i σκοπέω (examinar). L’horòscop consta d’una circumferència dividida en 360°, repartits en 12 sectors de 30°, a cadascun dels quals correspon un signe zodiacal, i s’indica les posicions planetàries en el moment estudiat i l’hora del dia en què tingué lloc l’esdeveniment que es vol estudiar. La interpretació de la posició dels astres també s’anomena carta astral. En ella no només es sap el que li pot passar a una persona en un futur sinó que va més enllà, mostra els defectes i virtuts d’una persona.

Carta astral

Aquest article s'ha publicat dins de General, Lèxic i etiquetat amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Horòscop

  1. Retroenllaç: Creences i curiositats que perviuen | El cel dels mites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *