El projecte “l’Astronomia” a l’escola de Tivissa

Durant aquest tercer trimestre, tota l’escola, des d’infantil a cicle superior, ha treballat el projecte de “L’astronomia”: La cerca documental a la nostra biblioteca, la cerca guiada a internet, les lectures proposades, l’elaboració de murals, de maquetes, les exposicions i les ambientacions del rebedor, les aules i els passadissos han estat les activitats engrescadores que han implicat a tot l’alumnat.

La setmana cultural, el recull a la nostra revista escolar i el festival de final de curs han posat el punt i final al projecte.

Tenint en compte els principis de l’aprenentatge constructivista en totes les propostes plantejades i partint dels interessos i coneixements previs de cada alumne, es va progressant i aprofundint en cada projecte. Sempre el nostre punt de mira és la competència d’aprendre a aprendre, envoltada de totes les altres competències bàsiques que treballarem a partir d’estratègies pautades que ens portaran a construir el coneixement.


One thought on “El projecte “l’Astronomia” a l’escola de Tivissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *