Sant Jordi 2013. La diversitat de religions. Autor: Youssef Mezgaldi

Tots nosaltres tenim consciència de que actualment hi ha una multitud de religions o més ben dit, branques de religions,com per exemple el cristianisme té bastants més branques que l’Islam i el judaisme, però això no és el que més ens interessa ara mateix sinó que hem de poder conviure tots junts en aquest món i tant el budista com el ateu o com el musulmà han de poder viure tranquil•lament sense possibilitats de entrar en guerres polítiques, religioses ni de cap altre tipus, però ara cada un de nosaltres ens preguntarem: però si la religió imposa unes normes, hem de complir-les no? I la resposta no és pas fàcil ni molt menys, perquè avui en dia tots i cada un de nosaltres estem sota un sistema polític o ‘’religiós’’, i això fa que pensem en el que hem de fer com a membres de la nostra societat, i aquí és quan comença el problema ja que hem de imposar les nostres ‘’lleis’’ sobre la de tots, i si no es compleixen haurà conflictes greus. De tots els obstacles que he anomenat, no crec que es solucionin molts, ja que els presidents actuals tenen tot sota control i com tots sabeu, les coses no es fan a ‘cara o creu’, és a dir, abans de votar a un partit o estar d’acord amb un sistema democràtic, hem de reflexionar sobre certes coses que no les tenim força clares i això és el fa que no avancem políticament i per tant mai obtindrem presidents que imposin unes normes fixes de igualtat de drets entre les persones, ja siguin cristians,jueus, musulmans o profundament ateus.

Un comentari a “Sant Jordi 2013. La diversitat de religions. Autor: Youssef Mezgaldi

  1. Estoy de acuerdo contigo, yo creo que la religión no debería de afectar en los temas políticos, se debería de separar estos dos aspectos, pero no es así. Si la religión no estuviese ligada a la política todo sería mucho mejor, se llegarían a muchos acuerdos, y los conflictos religiosos quizás no llegarían ni a producirse. Aun no entiendo porque no tenemos los mismos derechos los seres humanos en el aspecto político dejando aparte las “diferencias” en las religiones, dejando aparte las religiones.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *