Agraïments

Amb la fi de la nostre recerca, només queda agrair a totes les persones que ens han ajudat i ens ha acompanyat en aquest llarg i intens camí.

Agraïm, en primer lloc, a la nostra tutora Isabel Fernández per tot l’ànim i suport que ens ha donat. També volem agrair-li l’esforç que ha fet amb nosaltres i la paciència que ha tingut en els nostres moments d’histerisme.

No podíem oblidar la gran ajuda que vam rebre del grup KuanUm!, els quals es van mostrar amb interès envers el nostre tema i van estar molt receptius amb nosaltres. Per a nosaltres, això de comunicar-nos amb algú que no coneixíem era una cosa nova i el resultat va ser molt satisfactori, per tant, esperem que no sigui l’últim cop!

No ens oblidem de tots aquells, que a partir d’avui visitaràn el nostre bloc, i per tant, volem agrair a tothom que el visiti, ja que per a nosaltres és un fet molt import i que mai oblidàrem perquè com s’ha dit sempre, el primer cop mai s’oblida.

Per últim, i no per això menys important, volem agrair amb totes les nostres forces a les nostres companyes: Paula, Míriam, Laura i Marina, les quals han estat amb nosaltres des de el principi d’aquesta recerca i a dia d’avui segueixen al nostre costat.

 

foto_1134

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *