Traslladen fins a Buenos Aires un tros de 20.000 quilos del Perito Moreno

peritomorenoJa no cal anar a la Patagònia per poder veure en directe el Perito Moreno o, més ben dit, una part d’aquesta glacera. Un “trosset” de 20.000 quilos de glaç s’ha transportat fins a la capital argentina, Buenos Aires, perquè qui vulgui hi pugui caminar per sobre. És a dir, que per fer trekking en aquesta meravella de la natura ja no cal desplaçar-se fins a l’extrem sud del país, sinó que se’n pot gaudir -en una proporció molt reduïda- a la mateixa capital. Coincidint amb una fira turística, han recollit els trossos de gel que el Perito deixa escapar de manera natural, els han ficat en un camió refrigerat i els han portat 3.000 quilòmetres al nord, fins a Buenos Aires.

(Article sencer)

mamoros8

Quant a mamoros8

Llicenciada en Ciències Geològiques (UB), sóc professora d'Ensenyament Secundari a l'INS Julio Antonio de Móra d'Ebre explicant Biologia i Geologia. Abans he estat cinc anys a l'INS Terra Alta a Gandesa i a molts altres instituts de la geografia catalana. M'agrada aprendre i ensenyar el que he après i aquí hi ha tot un món a descobrir. a explorar i a explicar.
Aquest article s'ha publicat dins de Ciències de la Terra i del Medi Ambient, Ciències per al món contemporani, Geologia i etiquetat amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *