VI Olimpíada de Geologia (2015) Tarragona

Divendres 6 de febrer de 2015 es van realitzar les 6enes Olimpíades de Geologia organitzades per l’AEPECT (Associació Espanyola per l’Ensenyament de les Ciències de la Terra), i amb col·laboració del COLGEOCAT (Col·legi de Geòlegs de Catalunya) i SGE (Sociedad Geológica de España). Aquí la crònica sencera.

Per part de l’Institut Julio Antonio hi vam participar amb 10 alumnes de CTMA de 1r i 2n de Batxillerat que es van enfrontar a 50 preguntes tipus test i una prova pràctica amb fòssils, roques i minerals.

En total, hi van participar una vuitantena d’alumnes d’arreu de les comarques de la nostra demarcació i més de 460 estudiants en tot Catalunya. Els guanyadors van anar a la fase estatal de l’olimpíada a la Universitat d’Alacant.

D’esquerra a dreta i de dalt a baix: Encarna Talens (professora de biologia), Queralt Martínez Cuentra, Marina Calvo Florián, Josep Ferrer Calanda, Àlex Brut Sanz, Marta Cedó Castellnou i Júlia Brell Treig. 2a filera: Clàudia Mora Sol, Mònica Amorós Gurrera (professora de CTMA), Marc Loba, Joan Tamarit Guiu i Gerard Gonzàlez Martí.

La primera vegada que el nostre institut va a l’Olimpíada de Geologia i fa molt de goig! 

A tots ells, gràcies per la participació!