I Olimpíades (2010) Barcelona

La primera edició de les Olimpíades de Geologia va tenir seu central a Barcelona (Facultat de Geologia de la UB), donat que només hi vam participar quatre alumnes de la demarcació de Tarragona (tots quatre de l’INS Terra Alta).

OlimpiadaGE2010_1_2010 OlimpiadaGE2010_2De la seixantena llarga d’alumnes vinguts de tot Catalunya que van participar en aquesta primera edició, el nostre alumne Dídac Pasqual va quedar entre els vint primers. L’acompanyaven els alumnes Enric Villarín, Jarro de Caseres, Jesús Garcia Buenafuente i la professora de CTMA Mònica Amorós. Una bona posició tenint en compte les dificultats de les proves realitzades i l’absoluta novetat d’aquestes.

Cal tenir en compte que el desplaçament a Barcelona no ha estat fàcil, des de Gandesa són gairebé tres hores de viatge, una dificultat afegida als nostres estudiants que cursen 1r de Batxillerat, però també ha estat un estímul per participar l’any que ve i tenir un millor resultat.

La sortida ha estat un èxit amb molts aprenentatges, la visita de la Facultat de Geologia UB els hi ha agradat i han pogut veure una mica la vida universitària. Ha estat una bona experiència per a recordar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *