La capa d’ozó es recupera però no arribarà al nivell del 1980 fins al 2075

1284576127756L’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) ha confirmat avui que la tendència negativa en la destrucció de la capa d’ozó s’ha aturat. Adverteix, no obstant, que la recuperació fins als nivells anteriors al 1980, quan es va alertar del problema, no es produirà fins al 2050, o el 2075 en el cas de la regió antàrtica.Així ho explica l’Aemet en un comunicat amb ocasió del dia internacional per a la preservació de la capa d’ozó, que se celebra demà amb el lema Protecció de la capa d’Ozó: la governança i el compliment al nivell més alt.m (continua llegint l’article…)

Aquest article s'ha publicat dins de Ciències de la Terra i del Medi Ambient, Ciències per al món contemporani i etiquetat amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *