Un ovari artificial podria ajudar expacients de càncer a concebre

Un equip de científics nord-americans ha creat al laboratori un ovari artificial capaç d’acollir òvuls femenins fins a la seva maduració, cosa que dóna esperança de poder concebre a les expacients de càncer amb problemes de fertilitat.Segons publica avui el diari britànic The Daily Telegraph, els científics, dirigits per Sandra Carson, professora d’Obstetrícia i Ginecologia de la Universitat de Brown als Estats Units, van crear l’ovari a partir de cèl·lules mare donades per pacients d’hospital. I van aconseguir que emulés les funcions de l’òrgan natural. (continua llegint l’article…)

Aquest article s'ha publicat dins de Biologia i etiquetat amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *